Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen egy Retro party?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy Retro party? Vannak ott normális lányok?

Figyelt kérdés
Győrben van ilyen? Milyen zene szól ott? Illetve egyáltalán létezik olyan hely, ahol normális zene szól amire lehet táncolni, nem minden az italról szól és nem kell megfulladni a cigifüsttől? A sima bulinak nevezett akármitől undorodom, szóval megnéznék egy ilyet. Eleve szeretem a 80-as, 90-es évek zenéit :) A normális alatt a 17-20 éves értelmesekre célzok :D 18/f
2011. ápr. 18. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden csajnak bozontos hónalj és nuni szőre van.
2011. ápr. 18. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
jah nekem is a szőrös nuni jut eszembe. sztem ne menj el rá ha nemakarsz utána szőrcsomókat felköhögni
2011. ápr. 18. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nem csak szőrös emberek járnak oda,inkább NORMÁLIS lányok!
2011. ápr. 18. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:
na a maradék életkedvem is elment :( elegem van már a mai átlag csajokból. Valaki különlegeset szeretnék, de nem egy Jetit :D
2011. ápr. 18. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát retro partin valószínű retro régi diszkós zenék mennek! :) 20 éves lány vagyok, imádok ilyen bulikra járni, nagyon jó hangulat van! :) Szerintem itt könnyebben is tudnál ismerkedni!

Ja és jelentem normális csajszi vagyok! :)

2011. ápr. 19. 13:20
 6/6 anonim válasza:
Basszus, csak mert retro, nem szőrös :D Hülyítitek itt szegény gyereket...
2011. ápr. 25. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!