Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb? A testalkat vagy a centik?
Alapvetően azt figyeltem meg, hogy sok fiú az elől deszka-hátul léc lányokra bukik (persze ez a leírás túlzás), akiknek hosszú, vékony lábuk van, ami tökre szexi. Zárójel: lány létemre nekem is ez tetszik jobban, kicsi fenék, kicsi mell.
Viszont nekem más a testalkatom. Én az a tipikus körte/homokóra vagyok, talán egy minimális plusz killóval is. Nincsenek hosszú, vékony combjaim, sőt a lábam elég vaskos. A fenekem is nagy (ne írjatok privátot csak ezen részlet miatt, kérlek!!), a mellem átlagos. A felsőtestem vékony, tehát tényleg nőies testalkattal rendelkezem, jó nagy domborulatokkal, minimális plusz kilóval.
Annak ellenére, hogy sokan dicserik ezt a testet, mégis úgy látom, higy inkább a vékonyabb lányok a nyerők. Nos, nem vagyok férfi, de női szemmel nekem is az jobban bejön.
Szóval ti ezt hogy látjátok? Nőies, domborulatos testalkat VS vékony, karcsú, törékeny testalkat?
(Ne írjátok, hogy a kerekebb nők jönnek be nektek, csak azért, hogy az én lelkem pátyolgassátok, a valódi ŐSZINTE véleményetek érdekel! Megbántani nem fogtok. :) )
Nekem is ilyesmi alkatom van, de én mindig is tetszettem a pasiknak. Igaz, inkább az idősebbeknek, de azért hozzám illő is akadt mindig...
32N
Nem a te lelked pátyolgatása végett:
Nekem a cm-ek lényegtelenek. Csinos arc, és ne legyen full elhízva, mellméret sem csak az óriási jön be.
Nekem is vastag a combom, nagy, kerek fenekem van, ehhez 60 cm-es derék, és közepes, talán némivel átlag alatti mellet. Tipikus körte alkat. Sose láttam hátrányát, mindig volt, akinek tetszettem, és exeim, meg jelenlegi párom is odavolt/van az alakomért.
Szerintem is dekoratívak egyébként a vékony, kecses lányok, de nekem ezt dobta a gép, ehhez illően öltözködöm, és megtanultam szeretni magam. Szóval ne aggódj, szép ez az alkat is. Párom kifejezetten örül, hogy nincs pálcika lábam, mert neki az nem jön be, szereti, ha jól bele tud markolni a fenekembe, combomba, és imádja, ha nagy ritkán rászánom magam a magassarkúra, mivel az jobban kiemeli a fenekemet, vádlimat. Régebben utáltam, hogy ilyen vagyok, nem is beszélve arról, hogy lehetetlen nadrágot találnom magamra. Ami feljön a combomra, az derékban borzalmasan bő, így inkább szoknyákat hordok.
Most fognak megkövezni, de leírom:
Az összképhez hozzá tartozik az arc. Első kép úgy-ahogy
elmegy, másodiknál csak hátulról látom a fejét, napszemü-
vegben, erről nem tudok nyilatkozni teljesen, de az alak-
jával semmi gond.
Viszont van a másik része a dolognak, hogy a vékonyka
verziót egy baba kihordása sokkal jobban megviselhet.
Ami még veszélyes, hogy félek, hogy összetöröm :) Nem
vagyok kis darab, erő is akad bőven, és azért megölel-
ni egy nagyon vékony nőt... féltem magamtól :)
Alak alapján egyébként még soha nem döntöttem, mindig
az arc, főleg a mosoly volt, ami befolyásoló tényező
volt. Lehet engem raktak össze rosszul, de egy szép
női mosolyba képes vagyok beleszeretni, onnan meg már
teljesen mindegy, hogy mi van körülötte. Illetve nem,
mert az esetek többségében a hosszú haj alapdolog.
amit linkelt az 5ös kb az a nyerő.
a sportos kondis táplálkozásukra figyelő csajok a tutik.
szóval nem feltétlen a centik,hanem az igényszint.
akiket te linkeltél az kb ugyanaz a kaptafa edzetlen átlag test.
csak az egyik ropi gyerek test,a másik meg köpcös 5 év múlva 15 kilóval több típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!