Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy pár esetében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy pár esetében a testalkat vagy a stílusbeli egyezés a fontosabb?

Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

A testelkat csak látszat vazze,

Hiába vékony hiába tanker

Zsír vagy csont együtt hatás,

ebből lesz ám a szép nagy dugás

2014. aug. 5. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát én nem örülnék ha melleim lennének és puncim lenne, meg menstruálni sem szeretnék. Szóval inkább stílus.
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy pár esetében? Ha már összejöttek,akk sztem passzolnak,így egyiksem :)
 4/7 Misa-chan55 ***** válasza:
Egy kezdetben levo kapcsolatnal a stilus. Ha abban nincs osszhang akkor nincs sok ertelme.
2014. aug. 5. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Testalkat? Jaj... mondd, hogy poén a kérdés!
2014. aug. 5. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán inkább a stílusbeli. Vagy a testalkatbeli.. nem tudom :D Igazából ha csak azt nézzük, hogyan mutat egymás mellett két ember, ugyanúgy furán veszi ki magát, ha egy nagyon vékony ember van egy kövér nővel, vagy ha az egyik elegánsan öltözött a másik pedig egy punk.
2014. aug. 5. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodásmódbeli egyezés. Bár attól függ menny idősekről van szó. 20 alatt a stílus.
2014. aug. 5. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!