Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ez a testalkat? (kép)
Figyelt kérdés
Szerintetek még a ciki kategória vagyok? Őszinte véleményeket szeretnék. Van olyan normális pasi, akinek egy ilyesmi alkat már bejön?
2014. jún. 14. 22:07
1/26 anonim válasza:
Nem, de feszülőset ne vegyél fel.
5/26 anonim válasza:
Legyen gógyid, h testhezállót nem húzol fel. A felkarod hurkás, és a derekadnál is van mit leadni. Jó 10-12 kg mehet lefele.
6/26 anonim válasza:
Nem nem gáz, teljesen vállalható alakod van.
7/26 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van. Szerintem úgy nézel ki, mint egy igazi nő!
36F
8/26 anonim válasza:
viszont a photoshop technikád varázslatos!:)
szerintem jól vagy így, csak ne hordd többé ezeket, amik most rajtad vannak:D
9/26 anonim válasza:
nekem nem tetszik, de annyira nem gáz. csak husis.
10/26 anonim válasza:
Olyan a fejed mint a körben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!