Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ez a testalkat? (kép)
Figyelt kérdés
Szerintetek még a ciki kategória vagyok? Őszinte véleményeket szeretnék. Van olyan normális pasi, akinek egy ilyesmi alkat már bejön?
2014. jún. 14. 22:07
21/26 anonim válasza:
semmit nem lehet látni, ha ennyire kicenzúrázod, miért nem vagy meztelen?
a feneked meg a derekad még tetszene, is de nem látom a melled, meg a karod,
ha nagyobb a karja a csajnak mint nekem,attól okádok, mert egyszerűen orvosolhatják kis súlyzóval
egyébként meg mindjárt kis is ve...
22/26 anonim válasza:
Kicsit maszatos... :D
De nem rossz.
23/26 anonim válasza:
Ha az a kérdés hogy elmennék-e veled randizni: igen.
De mivel nyáron én is szeretnék futni, nem venném zokon ha te is jönnél.
Ezt most úgy írtam le, mintha ismernélek pl., csak azért nehogy azt hidd, hogy pasizásnál ez hátrány, de ettől független jobb ha szeretnél változtatni.
24/26 anonim válasza:
Vannak hurkáid. Főleg ebben a ruhában látszik. Egy kis mozgás rád férne. Viszont nem mondanám nagyon gáznak ezt a testalkatot. Csak hát egy kis fogyás elférne. :)
25/26 Cöhh... válasza:
Szexi a paint festékszóró. Azt hiszem ez a legnagyobb probléma a képen.
26/26 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, nem vékony vagy, hanem formás! korod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!