Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-es csapdája, mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26éves vagyok ,egy komoly kapcsolatom volt eddig. Szakítottam, eltelt fél év és újból szeretnék magam mellé egy párt. Csak idősebbekkel szeretnék ismerkedni(elöző is 36éves volt). Heti 55órát dolgozom, és heti 3 edzésem van este. 2 barátom van egyik külföldön van sokat másiknak most született babája. Hétköznap nincs nagyon ídőm, hétvégén meg nincs kivel elmenjek bulizni vagy olyan helyre ahol tudnék ismerkedni. Fb nem társkereső sajnos, tinderen nem jelölnek vissza, szeretnék tenni valamit,hogy haladjak előre mert az idő csak telik. Merre induljak el? Leszólítani ismeretlent szintén nem merek, plusz hobbi már nem fér bele az időbe. Buli szokott lenni néha, de ott inkább csak 17 évesek vannak mindenfele. Társkeresőről meg nem tudom megitélni,hogy bejön-e az illető, lehet egy kedves szó és egy átlagos nőből is egy tündér lesz, nem is célom,hogy szép nőt találjak, nekem elég az aranyos kategória. Rendes párkapcsolatot szeretnék, nem csak játszani. Köszönöm mindenkinek aki hozzászól!2017. ápr. 16. 20:07
1/7 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok mint te, annyi különbséggel hogy én már sokkal régebben szétmentem a barátnőmmel, és hogy inkább a velem egykorú lányok az ideáljaim. Plusz kettőnél azért sokkal több barátom van. Csak annyit tudok mondani hogy bulizz, kezdeményezz akár az utcán is. Valószínűleg jó párszor elutasítást fogsz kapni, de ez ne keserítsen el, mindig próbálj pozitív maradni. 26F
2/7 anonim válasza:
Menj egyedül bulizni olyan helyre, ahová a célközönséged is jár, ismerkedj utcán (ha nem mersz, szerezz egy támogató közösséget, akik motiválnak, legalább barátokat is szerzel, pl. PUA - fizetni nem kell és nem is érdemes semmiért), járj el tanfolyamokra, stb. Ha fontosabb a társkeresés, mint a pénz, akkor átmenetileg vállalj kevesebb munkát vagy ha rossz helyen laksz, költözz nagyobb városba.
3/7 anonim válasza:
Én csak heti 36 órát dolgozok :)
4/7 A kérdező kommentje:
Bp-n Lakom és családivállalkozásban dolgozom.
2017. ápr. 17. 15:51
5/7 BlackSword válasza:
Ne kérd, hogy bevetésre kelljen menned ami veszélyes, és hátha feltűnik valakinek, hogy bolond vagy... Akkor majd nem kell menned... Mert ha kéred, hogy ne kelljen bevetésre menned, ami veszélyes akkor rájönnek, hogy nem vagy bolond és akkor menned kell...
Ez az egyetlen megoldása a 22-es csapdájának
6/7 anonim válasza:
Ne görcsölj a dolgon! Úgyis lesz valaki előbb, vagy utóbb. 26 évesen meg még ne temesd magad! Nem "múlik az idő".
Lazán csinálj mindent. Észre sem veszed és hopp! Ott terem a csaj....
HAJRÁ HAJRÁ
7/7 anonim válasza:
#5 ne kérd hogy NE kelljen bevetésre menned...
Ha már nem szó szerint idézel valamit, legalább legyen értelme. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!