Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs meg a kémia" 2 randi után, ez a kifogás, amúgy jól elvoltunk. Csak én gondolom úgy, hogy a szikra a másik megismerése után jön?
Ez jó lecke volt.
Majd legközelebb ha egy lány bemászik az ágyadba, akkor nem aludni fogsz.
Ennél nagyobb felhívás keringőre nincs is, hogy 2 km-re lakik, de nálad alszik, mert "fél" hazamenni.
"Az ő döntése volt h nalam alszik, és az is h nem a földön, hanem az ágyamban"
Miért, egyébként meg elaltattad volna földön? Micsoda gáláns lovag. Nekem sem kellenél, szerintem minden értelmes nő elhajtana.
Egyszer letapiztam a fenekét, de visszahúzta a csipőjére a kezem:)
Ha már úgy döntött ott alszik, gondoltam biztos nem baj neki ha az ágyamban fog, nem is volt neki baj .... Összezavaró teljesen ez a dolog.
Ha én lemegyek a földre, vajon nem tűnök-e még férfiatlanabbnak? Szerintem ezen érdemes elgondolkodni!
És még azt is megkérdeztem, zavarná-e ha megölelnémm, azt mondta nem. Nem hiszem, h túlfeszítettem volna a húrt. A tapogatás ügy pedig nekem is egy pozitív visszajelzés volt számomra, h a lány kajak nem ,,ringyó". És sztem neki is pozitív volt, h ott aludt, és korrekten viselkedtem vele, nem próbáltam olyan helyzetbe hozni amit nem akar stb. Nem hiszem h ebben lenne kivetnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!