Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most flört lenne a lány részéről?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem új munkahelyen, és van egy lány aki nos, elég furcsán viselkedik velem. Egyrészről sokszor rám sem néz úgy megy el mellettem, amikor pedig megszólítom, vagy szeretne valamit akkor olyan jeleket ad, amiket nem igazán tudok mire véli: haját simogatja és csavargatja szemkontaktus közben, mosolyog, nevet, szemüvegszár a szájéban van szemkontaktus közben. Ha jól tudom van barátja, ezért is próbálom kerülni az egészet, és még véletlenül sem bepróbálkozni, csak a jelek mikéntje miatt nem igazán tudom hova tenni a lányt.2017. ápr. 15. 16:23
1/5 anonim válasza:
Ha van barátja és nem akarsz bepróbálkozni nála, akkor mi a ráknak törődsz vele. Tudom, hogy ez most furcsán fog hangzani, de egy elég egyértelmű választ adtam a kérdésedre.
2/5 anonim válasza:
Majd ha akar valamit, kinyitja a száját, ahogy felnőtt embereknél szokás. Addig meg ne foglalkozz vele. :)
3/5 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy vonzódik hozzád,csak próbálja ezt eltitkolni. Ha nem adsz rá okot, akkor ezt a nevetgélést én sem tudom mire vélni. Lehet ő így mutatja ki hogy tetszel neki. Passz.
4/5 anonim válasza:
Igen, ez flört, annak a jele, hogy bejössz neki, szabad a pálya, lehet próbálkozni, ebből bármi lehet, ne hagyd ki
5/5 A kérdező kommentje:
Első: Teljesen jogos a válaszod, de szimplán a kíváncsiság vezérelt amikor feltettem ezt a kérdést. (Nyilván tetszik a lány ha érdekel a válasz, de még jobban érdekel, hogy vajon mire mehet ki ez az egész.)
2017. ápr. 17. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!