Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja majdnem minden tudományos kutatás azt, hogy a nők az embert a külsője alapján ítélik meg, míg a férfiak magát a személyt szokták megkedvelni külsőtől függetlenül?
"Persze.Ezért bálnázzák, zsír disznózzák az átlagtól több súllyal rendelkező nőket."
Akkor te nem tudod, miket mondanak a nők az alacsony, ronda férfiakról a ritka őszinte pillanataikban. Vagyis dehogynem tudod, csak próbálsz eltekinteni tőle.
Ó, persze, a férfiakat a külső nem érdekli! A Playboy újság és ezer hasonszőrű magazin csak párkapcsolati tanácsok miatt népszerű, sztriptíz bárba csak a kedvező áron kapható italok miatt mennek, és merő véletlen, hogy 1468538 lájkot kap minden kép, amin lengén öltözött hölgyike látható. Valójában a felette lévő Coelho-idézetet akarták belájkolni.
Ezek után az se lenne érdekes, ha tudnál egy ilyen kutatást linkelni, akkor is kitörölhetnéd vele. ;)
Mondtuk, TUDOMÁNYOS IGÉNYŰ folyóiratot linkelj, ne napilapot, vki személyes blogját, stb stb. Mi ezen a nehéz?
Egyébként az általad belinkelt cikk azt mondja csak, hogy a nők x másodperc alatt eldöntik, hogy tetszik-e nekik az adott férfi, vagy sem. De ez a férfiakra ugyanúgy igaz. Ha találkozol valakivel, rögtön tudod, hogy tetszik-e, vonzódsz-e hozzá, semleges (amiből pl ha megismered, még lehet fizikai vonzalom), vagy pedig taszít, és nem szeretnél vele testi kontaktusba kerülni.
És ez amúgy is csak egy db vérszegény link volt. Te is vmi gyakoris kesergő, önigazolást kereső kisfiú vagy?:)
19
Mert ha az vagyok akkor mi a gond? Jogom van hozzá, még ha nem is változtat a dolgon, legalább apró örömöket okoz.
Ennek ellenére a cikk egy valós kutatásról ír, még ha nem is tudományos oldalról származik. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy megtalálható a tudományos oldala is a kutatást végző csoportnak.
Volt egy kutatás ami a férfi és a nőt hasonlította össze konkrétan, ám elvesztettem a linket. Hát ennyi ha valaki nem ment le mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!