Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyorsan, vagy lassan ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorsan, vagy lassan ismerkedni?

Figyelt kérdés

Pasi vagyok.

Mindenki azt mondja nekem, nem szabad elhúzni, hamar első randi és ha lehet már ott csók. Azért, mert hamar túlléphet rajtad.

Három napja megismertem valakit neten, minden nap sokat dumálunk. Már ezt soknak tartom, de ő felvetette, hogy össze is futhatnánk. Na ez plána gyors nekem, nem tudom miért. Tényleg ilyen gyorsan kell? 25F

2017. ápr. 14. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudod, ha minél hamarabb találkozni akarsz, akkor jaj, minden férfi csak a szexre hajt. Ha viszont nem akarsz azonnal találkozni, akkor jaj, milyen férfiatlan vagy.

Igazodj ki rajta :D

2017. ápr. 14. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaaaj az utobbit hanyszor vagtak hozzam xd pedig csak szeretem ha kicsit jobban megismerjuk egymast, igy olyan az elso randi, mibtha csak reg talalkoztunk volna.
2017. ápr. 14. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyorsaság pont árt. Első randin ne akarjon megcsókolni egy srác (max ha egyébként ismertük már egymást), főleg ha vad idegen. 2-3 randi után oké.

Másik lehetőség, ha nyilvánvaló hogy mindketten "beéritek" szexszel. Ez szerintem már egyértelmű.

L

2017. ápr. 14. 18:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze jogos. De valamiert ha lassu vagyok, szo nelkul tovabblep egy masik pasashoz
2017. ápr. 14. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:

netes ismerkedésnél azért kell a gyors találkozó (akár csók nélkül is) mert a neten sosem fogod megismerni a másikat illetve netes ismerkedésnél az ember fejében kialakul egy ideál kép a másikról.. na most ha fél évig ebbe az ideálba látod bele életed szerelmét, majd mikor találkoztok kiderül, hogy 10cm-rel alacsonyabb vagy épp nem olyan szépen duruzsoló a hangja amit elképzeltél neki, amitől felizgulsz.. na az aztán az illúzióromboló és a kapcsolat végét jelenti + elpazaroltál az életedből fél évet a nagy semmire!

+ ott a személyes első benyomás hatása.. látod a mosolyát, hallod a hangját, megölelheted, megfoghatod a kezét, érzed az illatát, szemébe nézhetsz, fülébe súghatsz, megsimogathatod a haját, látod élőben a valós összképet róla, kiderül a mentalitása, beszédstílusa.

Lehet olyan a beszédstílusa amitől a világ végére menekülsz.. az a tipikus nyávogós hang, amitől feláll a szőr a hátadon..

Barátnőt akarsz? akkor találkozz vele minél előbb.. akár csak 20 percre is.. megisztok egy kávét, megesztek egy fagyit, kész.. nem kell túlpörögni

netes lány barátot akarsz, akit más dug esténként és neked sírja el, hogy az adott pasi sz@rba se veszi -> akkor húzd az időt "ismerkedés" címszó alatt, míg össze nem jön mással.

még 1 dolog: a csaj ajánlotta föl a randit, találkozóz, szóval nagyon be lehet indulva rád.. nem vagy félisten.. hiába is hiszed magadról, szóval ez a lelkesedés a részéről nem fog tovább tartani jó eseteben 2 hétnél... de ha közben mással is levelezik rajtad kívül (nem, nem fogja mindegyik bevallani, hogy van más is a képben) akkor lehet csak 2 nap.

Ha nem találkozol vele, akkor elkönyvel egy puhap*cs lúzernek, ki nem meri felvállalni magát és megy a következő pasira, aki el fog menni vele randizni!

Ne szalaszd el, ha nem vagy olyan jó pasi, hogy hetente összeakadnál egy ilyen nővel.

sok sikert!

2017. ápr. 14. 19:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem húzza az időt, találkoztok, vagy tetszel neki, vagy nem. Szerintem ez nem egy nagy történet, ha eljátszod 2-3 évig, hogy hónapokig ismerkedsz, aztán semmi, te is gyorsítasz majd a tempón.
2017. ápr. 14. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!