Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biztonságos ezen az oldalon ismerkedni?
Mit gondoltok? Valakinek volt már jó/rossz tapasztalata? Mik a veszélyei?
Köszönöm előre is a válaszokat.
18/L
ITT????
Nézz meg pár kérdést a tied alatt, és rögtön képet kapsz, milyen emberek vannak itt:)
Veled egyidős vagyok, de már 13 éves korom óta ismerkedem az oldalon. Akkoriban persze nem párkapcsolat szempontjából, hanem egyéb célokból ismerkedtem. Nagyon sok a megatív tapasztalat, de azért a kb 2 emberért megérte, akik normálisak. Egyébként a normális emberekre nehéz rátalálni, kb 1-2%-uk az.
Egyik exemet innen ismertem, ő egészen rendben volt. Sokat ismerkedtem férfiakkal élőben is, szóval elmondhatom, hogy annak ellenére, hogy látszólag itt több a lehetőséged ismerkedésre, azért élőben teljesen más hangulata van, sokkal az igazibb, jobb az egesz.
Ha párt szeretnél, legutolsó sorban ajánlom a Gyakorit.
18/L
Hát én tapasztalataim ellenére inkább azt mondom, hogy ne itt ismerkedj! Elvétve található csak rendes, kedves, aranyos ember, akár lány, akár fiú. De van pár tényleg jófej:) Itt ismertem meg a barátom lassan egy éve, szóval van kivétel, de összességében pár ember maradt meg pozitívan:)
17/L
kapcsolat szempontjából felejtős
több éve nem egy pasival találkoztam innen és végül kiderült, hogy azért vannak itt, mert az életben esélytelen lúzerek
1-2 értékes emberrel találkoztam innen, de nem mint potenciális párjelöltek
a veszélye annyi, hogy találkozol valami aberrált perverzzel, vagy ismerőssel esetleg
nálam nem egy olyan volt, hogy a pasi nem jött el a randira, erre nem tudok mit mondani
Olvass el pár kérdést és utána kérdezd meg magadtól úgy komolyan, hogy tényleg itt szeretnél-e ismerkedni..
Vannak normális emberek, de nem ők vannak többségben, nem erőltetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!