Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Biztonságos" lenne? 14L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Biztonságos" lenne? 14L

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác. Egy évvel idősebb nálam, amolyan "helyi celeb". Helyes, izmos, vicces. A majálisra a legjobb barátommal és barátnőmmel mentem, akik jóban vannak vele is. Szóval ő is hozta még a haverjait, lementünk egy patakhoz, hülyéskedtünk. Eddig csak köszönőviszonyban voltunk, egyszer voltunk együtt egy szülinapon. Ott mikor esteledett, leültünk, ő mellém ült, dumáltunk, aztán átkarolt. Aztán kezdődött a koncert, odamentünk. 10 óra volt, haza kellett mennem, kijött velünk a buszhoz.

Pár nappal később kijött egy haverjával (aki LB-m barátja) legjobb barátnőm&elém a sulihoz, mindketten tartottak virágot, ő nekem adta az övét:)

Most viszont hallottam, hogy közben volt barátnője...meg előtte is nem egy. Szóval sok csaja volt ezelőtt. Most meg megszerezte valahonnan a számomat és felhívott, hogy lenne-e kedvem elmenni vele valahova. Szerintetek mit csináljak?

14L

2012. máj. 13. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el vele:D Ne parázz, lehet hogy megtaláltad az álompasidat!:D
2012. máj. 13. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Menj el vele nyugodtan, ha van kedved, de nem kell mindent elhinni, amit mondd.

25/N

2012. máj. 13. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Menj el nyugodtan.:D

de azért vigyáz, nehogy te is egy legyél a sok közül..://

sok sikert :D

2012. máj. 13. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
menj el! ha nem is sül el olyan jól legalább híre megy, hogy kifogtad a 'helyi rajcsávót'! sok szerencsét ;)
2012. máj. 13. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!