Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Biztonságos" lenne? 14L
Szóval van egy srác. Egy évvel idősebb nálam, amolyan "helyi celeb". Helyes, izmos, vicces. A majálisra a legjobb barátommal és barátnőmmel mentem, akik jóban vannak vele is. Szóval ő is hozta még a haverjait, lementünk egy patakhoz, hülyéskedtünk. Eddig csak köszönőviszonyban voltunk, egyszer voltunk együtt egy szülinapon. Ott mikor esteledett, leültünk, ő mellém ült, dumáltunk, aztán átkarolt. Aztán kezdődött a koncert, odamentünk. 10 óra volt, haza kellett mennem, kijött velünk a buszhoz.
Pár nappal később kijött egy haverjával (aki LB-m barátja) legjobb barátnőm&elém a sulihoz, mindketten tartottak virágot, ő nekem adta az övét:)
Most viszont hallottam, hogy közben volt barátnője...meg előtte is nem egy. Szóval sok csaja volt ezelőtt. Most meg megszerezte valahonnan a számomat és felhívott, hogy lenne-e kedvem elmenni vele valahova. Szerintetek mit csináljak?
14L
Menj el vele nyugodtan, ha van kedved, de nem kell mindent elhinni, amit mondd.
25/N
Menj el nyugodtan.:D
de azért vigyáz, nehogy te is egy legyél a sok közül..://
sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!