Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit zavar, ha az, akivel ismerkedik, meghagyja a Face idővonalán a korábbi kapcsolatából származó ölelkezős képeket?
Ezek a személyes vagy diszkrét képek mennyire valók szerintetek a kirakatba, miután az illető hölgyet ez a pasi elhagyta, és ő maga is azt mondja, hogy nem volt ez neki egyáltalán nagy lelki trauma (3 hónapig tartott)?
Közben más hiteles forrásból tudom, hogy mégis az volt, mivel ez a pasi őt igencsak elbűvölte és azt is mondja, hogy csak jót tud róla mondani.
Szerintem konkrét oka van annak, ha megtartja nyilvános helyen valaki az ilyen képeket. Nyilvánvalóan csak legfeljebb fejben zárta le azt a kapcsolatát, de mélyen belül, legbelül nem!
Mert ha tényleg nem számítana, akkor legalábbis kérésre elrakná nyilvánosság elől. Ha valóban érdektelen és lezárt lenne, akkor számítana a jelenlegi párja érzése erről, nem erőszakolná rá a saját akaratát. Szerintem az a minimum elvárás, hogy a későbbi kapcsolatának már ne kelljen együtt élni a párja exének az emlékével. Már csak ezért is kéne diszkét helyre tenni, mert az az Ő személyes emléke, nem másé! Másra nem tartozik.
Igen, ezek az "öntudatos, önkifejezéses" emberek csak tolják a másik arcába a saját kis világukat - sajnos néha eléggé érzéketlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!