Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi utáni hívogatás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi utáni hívogatás, vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés

Tegnap volt az első randim egy sráccal. Nagyon szimpatikus volt és igazi úriemberként viselkedett. Viszonylag sok időt töltöttünk együtt. A randi után ugyebár egy szabály, hogy várjuk meg míg a férfi keres, amit én pár óra várakozás után megszegtem és írtam neki, hogy jól éreztem magam és remélem ő is. Válaszként azt kaptam, hogy ő is, viszont most nem beszélünk korántsem annyit mint a randi előtt. Szeretnék segítséget kérni, hogyan ne rontsam tovább a helyzetet és érdeklődni, hogy szerintetek én gondolom túl az egészet vagy tényleg lehet esélye, hogy rosszzul sűlt el a randi? Eléggé megtetszett a srác és nem szeretnék nyomulósnak tűnni.

Köszi előre is! :)

20/L

2017. ápr. 4. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:

te is keresheted, jó visszajelzés az, ha te is keresed

de ha ő már nem nagyon keres és nem hív el, akkor vagy nagyon elfoglalt, vagy nem akarja már annyira ezt :S

24F

2017. ápr. 4. 19:34
 2/2 anonim ***** válasza:

"szabály, hogy várjuk meg míg a férfi keres" -> Ez a fajta, 19. és 20. századi norma már rég nem él, szabályok pedig amúgy sincsenek. De ha már itt tartunk, az érdeklődés, kinyilatkoztatás, "reach out" feminin karakterisztika egyébként is, tehát semmit sem szegtél meg. Nem, nem megalázó. Jól érezted magad, írtál, minden férfi örülne neki. Hidd el.

Ha akarsz, hagyj egy kis teret neki, feldolgozza a randit, leülepedjenek az élmények. Ilyen az emberi psziché. Addig benned is ülepszik.

Ha akarsz, várj egy jó pár napot, de addig ne is irogass, nem, nem szabály, de szerintem felesleges, majd élőben folytatjátok, kapcsolatot épíeni, beszélgetni élőben kell.

33F

2017. ápr. 4. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!