Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik de, A fiú sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik de, A fiú sokszor iszik. Naa?

Figyelt kérdés

én nagyon birom őt. de sokszor mondja hogy majd együtt berugunk meg ilyesmik... és én nem tuddok neki nemet mondani ... még nem is igazán jöttünk össze mostanába alig beszélünk.nagyon kedves , még nem találkoztunk , de az osztálytársam legjobbbarátja és mindig kérdezgeti hogy én mit mondtam rolla? és multkor felhívott amit sajnos nem tudtam felvenni és nagyon szomorú lett ,de még nem vagyunk eggyüt és már elkezdte ezt a : MÉRT NEM VETTED FEL?

nem tudom mi legyen..

2010. máj. 12. 19:20
1 2
 11/15 anonim válasza:
79%

vicceltek? 15 éves!!! had igyon. jövőre meg már nem fog. fiatalok még, ilyenkor találkoznak először ezekkel az újdonságokkal.

azonban az tényleg igaz, hogy ha te nem akarsz inni akkor ne tedd! ha pedig erölteti az tényleg gáz.

2010. máj. 14. 20:10
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem FELEJTŐS.
2010. máj. 14. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
több oka lehet arra hogy iszik. ismerd meg :) én is ismerek pár srácot akik 15-évesen isznak én 14/L vok és azok a srácok is normálisak és jófejek csak nehezebb életük volt eddig és ebbe menekültek. De mondom minden képpen ismerd meg, mond azt h te nem vagy annyira pia párti de jófejnek tartod. de mindenképpen jelezd h nem a kedvenced a pia. és mondom ismerd meg találkozz vele és utána döntsd el h mi legyen :D
2010. máj. 14. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:
35%
szerintem nem normális ha 15 évesen sokat iszik gondolj bele mien lessz20 év mulva és ha téged is belerángat akkor meg főleg ne járj vele:S
2010. máj. 14. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbáltam a piát 12 évesen,mert kíváncsi voltam . Megundorodtam tőle,majd rá 1 évre az osztály 80% rendszeresen ivott ,ezért én is elkezdtem..Berugtam többször is(kb. fél évet ittam minden héten ),amikor azt mondtam többet nem iszok ,mert lett egy barátnőm,aki nem ivott ,és 2 éve vagyunk együtt és azóta csak ünnepekkor ittam ,de csak keveset .

15/F

u.I: Szerintem ki kell próbálni.. Egy idő után szólj neki,hogy ne igyon (pl: buliban) ,majd így lassan le fog szokni

2010. máj. 14. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!