Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a pasi nem hív, de azelőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem hív, de azelőtt igen, hány napig várjak, mire keresnem?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 3. 11:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell szarozni, ha kedveled és jól elvagytok,szeretnél vele beszélni és találkozni még,akkor írj neki.

Jó, nem mondom, hogy állandóan csak neked kéne keresni.

Az a legjobb,ha kölcsönös az érdeklődés, mindketten keresitek a másikat. Én nem várnám el,hogy mindig csak a férfi keressen. Neki is jól esik a megerősítés, hogy téged is érdekel a dolog.

Persze hagynám őt is ,de írnék ha úgy van.

2017. ápr. 3. 12:02
 12/30 anonim ***** válasza:

Ennek a dolognak kölcsönösnek kellene lennie. Nincs kőbe vésve semmi sem. Ha érdeklődnél felőle, hívd fel. 1nap, 2 óra, 5 óra, 5 nap, 12 óra, lényegtelen.

33F

2017. ápr. 3. 13:13
 13/30 A kérdező kommentje:
Hát, írtam neki. Nem valami lelkes, szóval gondolom akkor ennyi volt.
2017. ápr. 3. 13:16
 14/30 anonim ***** válasza:

milyen volt a randi óta? vajon mi változott?

24F

2017. ápr. 3. 13:19
 15/30 anonim ***** válasza:
Ha írtál neki, és nem hívott el sehova, akkor elég jó eséllyel igen, ennyi volt.
2017. ápr. 3. 13:20
 16/30 A kérdező kommentje:

Hát, a randi óta elhivott, csak mivel nem ugyanabban a városban lakunk, így nem könnyű.

Igazából tegnapelőtt beszéltünk, akkor mondta, hogy tegnap hív nem hívott. Most írtam neki, de eleg semmilyen a beszélgetés, én meg nem fogom megkérdezni, hogy akkor most mikor is találkozunk pontosan.

2017. ápr. 3. 13:26
 17/30 anonim ***** válasza:

nem lehet, hogy azt érzi ő teper, te meg nem is nagyon akarod?

gondolom elvárod, hogy ő keressen, de majd miután hagyja inkább az egészet, mert elég egyoldalúnak érzi, akkor fogsz teperni, de későn...

te is keresheted, dobhatsz fel témát, találkát...

ha tényleg akarod ezt a dolgot, akkor tegyél érte!

24F

2017. ápr. 3. 13:31
 18/30 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Nehéz. Sztem nem is akar semmit tőlem
2017. ápr. 3. 13:34
 19/30 anonim ***** válasza:

ha nem akarna, akkor miért hívott volna randira, meg utána megint el?

24F

2017. ápr. 3. 13:39
 20/30 A kérdező kommentje:

Nem tudom, ezt a hirtelen elmúlt lelkesedést nem tudom hova tenni. :/ pedig semmi nem történt elvileg.

Meg nem akarok tapadni se rá.

2017. ápr. 3. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!