Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt hiszi a pasi h " mas" vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszi a pasi h " mas" vagyok?

Figyelt kérdés

Elvalt nökent több eve elek szinglikent es egy pasival online megismerkedtem , mondtam neki h olyan reg vagyok szingli h mar azt sem tudom h nö vagyok vagy ferfi , viccböl mondtam. Erre villamgyorsan mint akinek reg a tarsolyaban vannak , kezdte kuldeni nekem travik kepet ( melles nönek sminkelt pasikat farokkal ) es par szajtot is kuldött villamgyorsan .

A kerdesem az h ezzel arra utal h nöket szeretem , meleg vagyok , ( hetero vagyok ) vagy azt mutatja h ö nezi ezeket az oldalakat ?

Vagy kiugratna a nyilat a bokorból azt hiszi h azert nincs pasim mert nöket akarok ?

Nehezen hiszem rola h meleg lenne mert gyerekei vannak es hazas volt hosszu ideig.

Kerdeztem ha tetszenek neki mondta h igen , kicsit , mert vagányak

2017. márc. 23. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal több a beteg állat, mint gondolnád.
2017. márc. 23. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Elég visszafogott is vagyok lehet melegnek lát
2017. márc. 23. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Miből gondolod, hogy ő meg véresen komolyan gondolta azokat a linkeket? Ha te poénkodhatsz ilyennel, akkor a másik miért ne tehetné meg ugyanezt?

Úgyis mindjárt itt van április 1-je a bolondok napja.

2017. márc. 23. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az is lehet, hogy neki a "hobbi"-ja, hogy travinak öltözik és csekkolja, hogy így is nyerő-e nálad...

Én is kaptam már társkeresőn olyan képeket (annak ellenére, hogy kiírtam, hogy tartós kapcsit szeretnék) hogy csak na!

Fekának több videóját, ahogy épp d*g egy csajt, farkakról képet, szóval csak néztem... Párok üzenetét, h legyek a 3-ikuk, leszbi csajszi üzenetét... Gondolom kíváncsiak voltak, hogy érdekel-e (szerintem várták, h akkor rájuk írjak).

2017. márc. 23. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és az is szerepelt nálam, hogy heteró vagyok, ennek ellenére mégis bepróbálkoztak.
2017. márc. 23. 18:11
 6/6 mikeXxX ***** válasza:
Az is lehet pusztán egy béna vicc volt tőle ! Vagy kíváncsi tényleg nő vagy és küldesz képet !
2017. márc. 24. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!