Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek egy 27 éves pasival, ha 34 évesek lennétek?
Figyelt kérdés
Nagyon aranyos és kedves, jólelkű srácról van szó. Nagyon tisztelettudó, cuki. És édesen udvarol. Azt mondja, őt nem zavarja a korkülönbség, mert letagadhatok egy 7-8 évet és szeretne a barátnőjének.2017. márc. 31. 09:03
11/15 anonim válasza:
Jó, én 30 vagyok, az én párom is 27 éves, de itt nem az életkor a mérvadó, mert a kérdező pont abban az életszakaszban van, amikor nem akar még felelősséget vállalni egy gyerekért, családért. Ehhez bármilyen életkorú cuki fiú megfelel, aki aranyosan tud udvarolni. Ha egy 34 éves nőnek ez elég, akkor akár 23 éves is lehet a srác, szórakozni meg szexelgetni azzal is lehet.
12/15 anonim válasza:
A 27 éves mióta kisfiú?Tudják itt egyesek,hogy mit jelent ez a szó? Ja és 27 évessel már lehet családot alapítani de nyílván ha még csak az udvarlásnál járnak nem ezen fognak gondolkodni, mert olyannal akivel még össze se jöttünk nem szokás családot alapítani.
13/15 anonim válasza:
Ez a kettőtök ügye csak. A te életed, azt csinálsz amit akarsz, ne szóljon bele senki...Ha te érzel valamit a 27 éves férfi iránt, vágj bele. Az már az elején úgy is ki fog ütközni ha nem passzoltok....Lehet nem fog működni, de az is lehet hogy fog. Tudod attól hogy valaki fiatal(abb) még működhet a dolog kettőtök között. Ez nem kizáró tényező. Nem minden ember egyforma, valaki korábban, valaki később nő fel. Sőt olyan is van aki 40+ éves és mégis komolytalan. Nőcsábász f@sszkalap!. Utálom az olyan embereket akik itt osztják az eszet, és általánosítanak. Egyébként sajnos (vagy nem) de olyanba szeretünk bele akiről még álmainkban se gondoltuk volna... Reméljük nem csak játszadozni akar veled az illető. Te ismered,de azért vigyázz vele! Sok szerencsét! :)
14/15 anonim válasza:
34 evesen volt egy 26 eves pasim. Elotte azt mondtam volna, persze, nem szamit a kor.
Hat, azota mashogy latom...
O ugyvedjelolt volt, en tobb eve ugyved. (Nem egy helyen).
Es nagyon csunyan vezette le rajtam azt a frusztraciot, ami abbol eredt, hogy en elorebb tartok az eletben. Szerintem rlotte se azota se volt velem ferfi olyan idiota es bunko...
15/15 anonim válasza:
Ez semmi korkülönbség. A személyisége meg nem a korától függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!