Ha most 20 évesek lennétek mibe kezdenétek, mit tanulnátok?
Ha most lennék 20 éves akkor törvényszéki patológusnak tanulnék. Vagy kriminálpszichológus lennék, vagy régész lennék..
Sajnos 42 évesen már túl késő bármelyiket is tanulnom..
35/f mindent pont ugyan így.
na jó majdnem pont ugyan így - több szex !
Semmit. De tényleg semmit.
Elkezdenék vállalkozni, fusiznék, összelopnék annyi pénzt, amit tisztességes munkával sosem tudnék.
Ki a f:szom pontozta le az összes választ?
Annyit még hozzátennék, hogy informatikát is tanulnék, ha lenne hozzá affinitásom, legalább az alapokat. Illetve kapcsolatokat is építenék.
Adobe photoshop-ot tanulnám ki mester szintre fejleszteném a képességeim belőle és mellette weblapkészítést tanulnék autodidakta módon, közben nyelvet tanulnék villám angol, villám-olasz és villám-német, majd szereznék ezekből nyelvvizsgát és letenném az emelt szintű érettségit angolból és jelentkeznék a Közszolgálati Egyetem igazgatásszervező szakára, vagy ELTE programtervező informatikus és játékfejlesztő mérnök szakirányba tanulnék.
Ha végeztem nyitnák egy céget, ami weblapokat készít más cégeknek az interneten és mellette megkeresnék embereket és játékfejlesztő csapatot szerveznék és játékokat készítenénk Unreal 4.0 engine alatt, vagy más engine alatt.
Ha esetleg a Közszolgálati Egyetemre helyezkednék el, akkor igazgatásszervező diplomával, elhelyezkednék jegyzőként és mellette végeznék egy másik egyetemet, Corvinus Egyetem közgazdász, majd elköltöznék Katarba és ott dolgoznék.
Havi kereset 750.000ft közgazdászoknál! :)))
3 nyelvvel és 2 diplomával, nincs az az ember akit nem vesznek fel sehova.
:)
Sok sikert!
Nyelvtanuláshoz nem kell más, csak idő, kaja, pénz, és hogy NE legyünk lusták.
Egyébként a villám-német, villám-angol középfokú nyelvtudást ad.
Meditáció közben tanulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!