Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyektől kérdezem. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyektől kérdezem. Mi számít párválasztáskor?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok 2 hónapja volt egy szakításom.Iszonyú nehéz találnom párt most.Gondolom,a külsőmmel lehet baj,mert alapvetően kedves vagyok.Adok magamra. Mit tegyek?
2017. márc. 30. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

pl az hogy szakítás után ne 2 hónappal akarj párt találni.. ennyire nem számított az első, hogy 2 hónapa alatt túl vagy rajta? vagy épp pótlékot keresel a helyére?

Egyiket se díjazzuk!

2017. márc. 30. 20:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm.
2017. márc. 30. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Előző kapcsolat mennyi ideig tartott?
2017. márc. 30. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem ugrok egyik kapcsolatból a másikba,mindig voltak legalább fél éves szüneteim.

Pl. tőlem lehet akármilyen helyes egy pasi,ha nem is intelligens és a hangja se jön be nekem,akkor nálam kuka.Ha intelligens is,helyes is,de ha nem jön be a hangja,akkor sem. Nálam a hang az egy fontos szűrő.

2017. márc. 30. 20:24
 5/11 A kérdező kommentje:
A hangomat többen dicsérték,nem gondoltam,hogy ez ennyire számít.
2017. márc. 30. 20:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Előző kapcsolat több mint 3 évig tartott.
2017. márc. 30. 20:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez kisugárzás kérdése, szerintem.

Leírhatnám az igényeimet, de közel sem biztos, hogy olyanba szeretek bele, sőt eddig csak ellenpélda volt rá.:)

Ez nem jön, ha siettetjük, sajnálatos módon.Kitartás.

L

2017. márc. 30. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem pl. rohadtul számít a hang,kérdező.
2017. márc. 30. 20:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Ennek örülök. Mert azt már dicsérték.Mondjuk exem biztos szeretett valamikor...valamiért. Csak most el vagyok keseredve.
2017. márc. 30. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha 2honapja szakitottatok,meg boven nem elvaras h becsajozz.Ezen ne keseregj.Mindenkinek masok a preferenciai,40eves a parom,engem az intelligenciajaval,tajekozottsagaval,humoraval fogott meg (kb kep nelkul levelezve kezdodott).Abszolut nem szamitott az egzisztencia/bmw/macsosag ahogy itt a gyakorin gondoljak.Inkabb az hogy el tudtam kepzelni h mellette 30ev mulva is nagyokat kacagok es jokat dumalunk.A kemia meg eloben eldolt hogy mukodni fog.
2017. márc. 30. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!