Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kezdjek egy menyasszonyos pasival?
A fitness teremben van egy pasi, aki mindig figyel, néz. És elég nyíltan csinálja. De van menyasszonya, amivel kivan plakátolva facebookja meg instagramja.
Egy ideig viszonoztam a dolgot, mert nekem is tetszik, de mostanában próbálom ignorálni, mert nem szeretnék második lenni senki életében.
Szerintetek mi lehet amögött, hogy mindig néz? Mert oké, hogy egyszer megnézek valakit, de állandóan?
Boldog Ő egyáltalán a kapcsolatában?
Meg ismered is a nojet? :D
A gaz h akarhogy irjuk neked...nem fogod fel. Mert az IQ-d valahogy elszallt a gerinceddel egyutt.
Az a baj, hogy az elején mindig azt hiszik, hogy érzelmileg nem bonyolódnak majd bele a dologba. Mi baj lehet?
De a mélytorkost könnyű ilyen helyzetben bekapni, mert ismerkedtek, szimpatikus, remélsz, esetleg kavartok is, aztán lehet nem is téged választ hanem a menyasszonyt.
Ha kezdesz is vele, az sajnos igen erősen benne lesz a pakliba, hogy te csak a hétvégi szórakozás leszel.
Ez a férfi/nő egy halott kapcsolatban szenved... annyira unalmas és lerágott csont!
Az az ember aki ott tipródik egy semmitérő kapcsolatba, mert kényelmes, mert gyáva... stb. az melletted szerinted mit fog csinálni? Majd pont neked elmondja, hogy megunta a kézügyességed, és neki már valami új kéne?
Én mindig fenntartásokkal kezelem az ilyen embereket, mert nem az a baj, ha benn van egy ilyen kapcsolatba, hanem az, hogy nincs töke kilépni belőle. Nem korrekt, sem magával, sem a párjával szemben sem.
Szerintem senki nem írta, hogy oké amit a csávó csinál. Kicsit sem az. De most itt nem a csávóval beszélgetünk, hanem veled. Az, hogy ő egy gerinctelen barom, nem ment fel téged, ha partner vagy a szarságában.
Egyébként meg ha tisztességes lennél, akkor nem "menekülnél" előle, nem kéretnéd magad, mint egy rossz lotyó, hanem nyíltan a szemébe mondanád, hogy te tisztességes ember vagy és nem kezdesz olyannal aki foglalt.
Senki sem állította, hogy a férfi nem gerinctelen ilyen szempontból.
Mondjuk nem tudom, te miért vágysz egy ilyenre.
Ha te lennél a barátnője, melletted ugyanezt csinálná. Szeretnéd te azt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!