Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számit egy lánynál?
Arany fuxra nem volt pénze, de ki akart nézni valahogy a dázsvírek előtt, ezért csóró.
Szerintem fiún inkább rossz, semmint jó, ha van valamilyen testékszer (nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, karkötő)
nem szeretem a feltűnési vizsketegségben szenvedőket...pasiban sem...
(páromnak többszázezeret érő vastag aranylánca van,de nem horja,tul sokszor mondtam el neki hogy c*gányos:D)
ez olyan cigányos. :D
és igen, felkelti a lányok édeklődését rögtön azt fogják gondolni: meneküljünk! :D
attól függ, hogy milyen vastag. Én sem szeretem, de a mostani páromnál eszméletlen szexi volt, amikor megismerkedtünk. Mondjuk neki nem olyan hivalkodó.
De a nagyon vastag az gáz.
Igen, nálam nagyon számít.
Nem állnék szóba olyannal akinek 2kg-s fux lóg a nyakában.
Pffffúúúj, van egy ismerősöm akire egy csomó lány rá van cuppanva, és úgy tele van aggatva mint egy karácsonyfa: minden ujján gyűrű, karkötő, fux a nyakában, szemöldök piercing, fülbevaló. Egyszerűen rosszul vagyok tőle.
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy egy karóra szerintem tud szexi lenni egy pasi kezén, vagy egy vékony nyaklánc, de kb ennyi. A gyűrű is sok már.
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!