Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » E-mailben randira hívás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

E-mailben randira hívás nagyon gáz?

Figyelt kérdés

2017. márc. 28. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem semmi gáz nincs benne.

N

2017. márc. 28. 15:24
 2/15 anonim ***** válasza:
11%
Igen, nagyon gáz. Pont, mint sms-ben szakítani. Legyél már legalább annyira tökös, hogy az ilyen dolgokat személyesen teszed meg, a másik szemébe nézve.
2017. márc. 28. 15:29
 3/15 anonim ***** válasza:
#2: Ha nem lesz randi, akkor nem is biztos, hogy fognak találkozni személyesen.
2017. márc. 28. 15:31
 4/15 anonim ***** válasza:
29%
2000-ben meg elment, manapsag senki nem hasznal szemelyes kapcsolattartasra emailt, csak munkaugyben.
2017. márc. 28. 15:31
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

# 2: És ha mondjuk azért hívja e-mailben, mert amúgy nem találkoznának?

Én nőként mondom, ha valaki személyesen hív randira, még arra is van esély, hogy zavaromban elhajtom. Ha e-mailben, akkor meg van lehetőségem megemészteni a dolgot és nagyobb eséllyel mondok rá igent. És sok ilyen nő van, mint én!

2017. márc. 28. 15:32
 6/15 anonim ***** válasza:
#4: Igen, mert van helyette facebook.
2017. márc. 28. 15:34
 7/15 anonim ***** válasza:

# 4: Rengeteg ismerősömmel használok e-mailt, pont a bőség zavara miatt, mert az egyik viberen van, a másik skype-on, a harmadik messengeren és még lehetne sorolni. Ha valakiről nem tudom, hogy melyiket használja, akkor e-mailt írok.

A saját párommal is e-mailben kommunikálok sokszor, azt biztosan megkapja és válaszol is. Minden más többesélyes.

2017. márc. 28. 15:34
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

# 6: Bármilyen furcsa is, nem mindenkinek van FB-ja, vagy ha van, nem használja folyamatosan. Van olyan ismerősöm, aki hetente kb. egyszer néz rá a fiókjára.

Ha pedig nem ismerősök, akkor megy az engedélykérések közé az üzenet, amiről nem küld értesítést a rendszer. Én néha bekukkantok és meglepődök, hogy fél évvel korábbi üzenetek vannak ott, amikről nem is tudtam.

2017. márc. 28. 15:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Frissiteni kene a messengert, mar mindenrol jon ertesites, bar aki meg a lassu emailezgetesnel tart, annak nyilvan eszebe sem jut ilyesmi.
2017. márc. 28. 15:37
 10/15 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok. Jó, a Kérdező leírhatta volna röviden, hogy az illető lánnyal milyen ismertségi szinten vannak. Olyan lelketlenné kezd már válni a randizás, lassan már minden varázs kiveszik belőle. Furának tartom, hogy egyesek még tapsolnak is ehhez. Szépen lassan robotokká válunk, nem veszitek észre?

Ha randira hívok egy nőt, alap, hogy az arcát, a reakcióit látni szeretném, akkor is, ha nem fogadja el. De lehet, hogy maradi vagyok.

2017. márc. 28. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!