Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek jó lenne, a csúnya srácoknak több önbizalma lenne? Hogyan érintene titeket a dolog?
30
Igen nagyon nehéz a csúnyácskának hisz nem követhet el hibát mert nem bocsátják meg neki és otthagyják. Tudom milyen ez, tapasztaltam már. Nem néznek el túl sok mindent ha nem nézel ki jól. És tökéletesen viselkedni minden alkalommal szinte lehetetlen. Viszont ezt minimum elvárnák, ha már nem néz ki jól. Ám az első hibácskánál kidobnak. Ha jól nézel ki könnyű, van újabb meg újabb esélyed a több száz lánynál, ha görény ronda vagy akkor egynél esetleg, de az is kidob ha egyszer véletlen elfelejted mit ígértél neki aznap előtt.
Hat hajtogasd csak a sajat igazad, pedig nem igy van. Pont a hetvegen meselte egy baratnöm, hogy randizott egy gyönyörü pasival, de nem lesz masodik alkalom, mert a pasi belül üres, nincs esze es humora. Nalam pl. sokkal több eselye van egy közepkategorias, külsöre nem nagy szam pasinak, ha intelligens, humoros es veszi egy lapot, mint egy jokepü sikhülyenek. Es most te jössz, mondd el, hogy igen, de...
Megismetlem: lehet tenni a külsödert/belsödert meg lehet sirankozni, hogy csunya vagyok es minden nö köcsög. A döntes csak a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!