Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek jó lenne, a csúnya srácoknak több önbizalma lenne? Hogyan érintene titeket a dolog?
Nézd, én nő vagyok, és nem kellettem eddig soha senkinek. Suliban egyszer meg is vertek, de úgy rugdosott a csávó, hogy már magzatpózban feküdtem. A verbális dolgok, megfélemlítések is kemények voltak.
De nem hiszem úgy, hogy jogomban áll bárki szarvát törögetni. Ha te becsicskulsz a külsőd miatt, az csak egyet jelent: hogy neked ugyanolyan fontos, ugyanakkora értéknek tartod a szép külsőt, mint azok, akik lenéznek a rondaságod miatt.
Ideje abbahagyni az áldozatjátszást. Felnősz vagy halálodig picsogsz, hogy jaj de gonoszak voltak veled olyan emberek, akik hidd el nekem, nem is emlékeznek a nevedre, ha tudták valaha.
Igen, legyen önbizalmad, és felejtsd el, hogy a külső ér bármit is. De ne bánts másokat, csak mert annak idején azokat, akik megérdemelték volna, nem merted.
24
Szerintem pedig jogomban áll azt adni amit kaptam. Hisz azt mondja a közmondás, hogy amit adsz azt kapsz. Ha minősíthetetlen emberek viselkednek állati módon velem, akkor igenis jogomban áll ugyanazt a viselkedést tanúsítani feléjük. Ha valaki sok kakit lenyelt az életben már, az nem fog hú de valami pozitívan hozzáállni az élethez, de pláne az emberekhez. Utálom ahogy rám néznek, utálom ahogy kezelnek, miközben látom másokra hogyan néznek és miként kezelik őket. Elkiáltanám legszívsebben : KAPJÁTOK BE MIND! Én is ember vagyok, én is megérdemlem ugyanazt a bánásmódot! Teljesen jogos az, hogy dühös vagyok. Csak az abszolút megalázkodó, totálisan önmaga alatt lévő ember képes ezek után is jópofizni meg mosolyogni! Hát van bennem annyi keménység, hogy visszavágjak és ne játszam el a Jézus Krisztus szerepét!
Szerinted kettőnk közül melyik van önmaga alatt? Most sem bántottalak, máris támadsz.
Tégy, amit akarsz. Ha ekkora befolyással vannak az életedre, úgyis ők nyertek.
26
Hát ez van, nem tudom elfogadni, hogy így működik a világ, az emberi kapcsolatok. Túl makacs vagyok ami az elveimet illeti...úgy érzem jól látom a dolgokat, ám ahhoz, hogy én nyerjek el kellene fogadnom a rossz szabályokat...de hisz ott vannak a jó szabályok amelyek szerint én szeretnék élni.
28
Oké, most hogy ezt így elmondtad az érzem meg kell változnom hogy végre többé ne legyek frusztrált és tökéletes kisugárzásom legyen! Éljen a kisugárzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!