Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek jó lenne, a csúnya srácoknak több önbizalma lenne? Hogyan érintene titeket a dolog?
12
Nem jönnék össze, csak kíváncsi voltam, hogy mennyire őszinték a lányok ezzel kapcsolatban és hogy ugyanúgy működnek-e mint a férfiak. Ezek szerint te azt vallod, hogy ugyanúgy állnak a dologhoz mint a férfiak!
Egyébként nálam nem feltétel, hogy legyen modell alkatú. Nem is volt még ilyen barátnőm, férfi létemre is azt mondhatom, számít a személyiség és az, hogy mennyire van meg az "érzés" a két személy között. Sok lány viszont nem enged utat ennek az érzésnek és a józan eszével eltol magától egy lehetőséget, csak mert a srác nem felel meg a társadalom által előírt követelményeknek. Egyszóval saját magát tagadja meg.
14
Szánalmas vagy. A csúnya pasikat csak úgy berakod egy kategóriába mint ha valami selejtes kísérleti patkányok lennének. Ők is emberek, ne feledd el. Nekik tán nincs joguk ahhoz, hogy önbizalmuk legyen? Csak a jó külsejű embereknek adatik meg ez a kiváltság? Hülye liba vagy mint a többi beképzelt, semmi egyéniségetek nincs, csak a külsőtök van meg az EGÓTOK ami az égig ér. De nullák vagytok, 20 év múlva elrohadtok és rondák lesztek ti is mint azok akiket úgy megvettek. Szégyentelen.
Nocsak, kérdező, kibújt a kedves egyéniséged. Te meg a nőket rakod bele egy kategóriába, hogy ők eltolják a lehetőséget mert a társadalom által jónak tartott pasikkal randiznak...
Hát nem. Mindenki azzal randizik akit saját maga vonzónak talál valamiért. A kisugárzás, önbizalom fontos dolog és mindenkinek kéne, hogy legyen. Engem az átlagos, enyhén az alatti férfiak is tudnak vonzani ha van kisugárzásuk, de a te itteni kirohanásod után nyilvánvaló, hogy neked nincs és nem a külsőd miatt.
Ha vannak belső értékeid akkor azok adhatnak önbizalmat, nekem is a belső értékeim adnak önbizalmat lány létemre, mert a külsőmben nem bízom annyira a mai felületes világban. De ez van. Viszont nem vagyok egy férfigyúlölő liba csak azért mert általában a nálam csinosabbat választják. Talán azért mert van egészséges önbizalmam.
Sokan mondják Sandra Bullockra, hogy nem is nagy szám az a nő, nekem meg pont, hogy bejön, lehet mondjuk a kisugárzása miatt :D
24F
16
Itteni kirohanásom...de most könyörgöm egy ilyen nőszemély mit érdemel. A véleményem csak neki szólt, hogy letörjem a szarvát mert nagyon ostoba, bunkó és nagyképű, szóval valószínűleg meg semmilyen hatást nem értem el nála, még legalább a napját sem rontottam el, hisz az ilyen kis elkényeztetett lánykáknak elképesztő nagy egója van. Ne sajnáld annyira őt!
Tényleg úgy most végig futott bennem más írása miatt is, hogy belső értékeink adjanak önbizalmat :)
Nekem volt egy lány barátom, ugyan nem jöttem vele össze, meg külseje alapján nem jött be annyira de annyira helyes volt, rendes, hogy lazán bele szerettem.
Na ez vica versa mért ne működne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!