Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szolitsam meg a lanyt a munkahelyen?
Szia te itt dolgozol?
Szia adsz egy kàvét mellé a teló számodat?
Ez, ahogy leírtad, szerintem jó így. Lehetne hosszabb lére ereszteni a dolgokat, nekem pl lett úgy barátnőm (igaz, én lány vagyok, tehát barátságról beszélek), hogy gyakran jártam egy adott helyre és már magától jött, hogy beszélgetni kezdtünk erről-arról.
24/N
A csaj kávézóban dolgozik..
Kezd el kávézni:) Napi 3 kávé még nem egészségtelen, de rövid távon több is belefér.
És ha már ott kávézol, beszélgess vele kicsit. Mindegy miről, filmekről, bulizásról, a muka nehézségét is lehet szidni. Csak észreveszed, hogy ő is érdeklődik-e vagy unottan válaszolgat. Ha végül nyerő vagy nála, elhívod valahová kávézni:)
Tökegyszerű! Mosolyogj rá, mikor ott kávézol, meg bámuld mint az oltárképet, áhítattal! :) Észreveszi, le is fog esni neki a hódoló bámulásból, nem a kávé ízlik ennyire. Itt figyelj nagyon, fogadja e az érdeklődésedet, vagy látványosan tudomást se vesz róla. Visszamosolyog, akkor szimpatikus vagy neki valamennyire. Meg is lehet szólítani, milyen szép/meleg/aranyos a mosolya, szeme stb.
Elnézést kérni amiért ilyen bunkó módon bámulod, de nagyon megfogott. Te nagyon zavarban vagy most, mert sose volt ilyen gondod, alig mersz megnyekkenni a közelében. Stb... stb...
Nem kell szédíteni-hazudni, ömlengeni szerelmet vallani, ha tényleg ennyire hatással van rád, csak el kell mondani valóban mit gondolsz. (jó-jó tudom mit gondolsz, én is azt de azt majd az első pár randi után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!