Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szolitsam meg a lanyt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szolitsam meg a lanyt a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Van egy szep lany , aki egy kavezoban dolgozik az Arkadban, es ugy vettem eszre hogy meg szokott nezni. Persze lehet hogy csak bemeselem magamnak kitudja. Sokszor agyaltam mar rajta hogy megszolitsam, de nem tudom hogy milyen szoveggel alljak oda. Egy diszkoban - szerintem - ez tok mas, ott mindenfele gatlas nelkul meg tudok szolitani egy lanyt, de mikor eszembe jut hogy Ot kene, bennem van az hogy megiscsak a munkahelyen van, munka kozben allnek le vele. Mit gondoltok?

2017. márc. 27. 07:21
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Szia te itt dolgozol?

Szia adsz egy kàvét mellé a teló számodat?

2017. márc. 27. 08:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Hat eleg buta kerdes lenne , ha megkerdeznem hogy ott dolgozik e. A telefonszam meg picit talan tul ramenos lenne nem?
2017. márc. 27. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
pedig csak ott kell. Elég beteg dolog, ha kilesed mikor végez és után mész..
2017. márc. 27. 18:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze, vilagos hogy ott kell leszolitanom, igy is tervezem, csak egyszeruen nem tudom hogy mivel menjek oda hozza. Arra gondoltam, hogy odamegyek, es megkerdezem, hogy van e naluk laktozmentes latte. A valasza utan pedig oszinten megmondom neki, hogy ez csak egy urugy volt arra, hogy megszolitsam, mert lattam mar ott parszor, es szerintem igazan gyonyoru, csak nem tudtam hogyan szolitsam meg.
2017. márc. 28. 04:57
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Ez, ahogy leírtad, szerintem jó így. Lehetne hosszabb lére ereszteni a dolgokat, nekem pl lett úgy barátnőm (igaz, én lány vagyok, tehát barátságról beszélek), hogy gyakran jártam egy adott helyre és már magától jött, hogy beszélgetni kezdtünk erről-arról.

24/N

2017. márc. 31. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:

A csaj kávézóban dolgozik..

Kezd el kávézni:) Napi 3 kávé még nem egészségtelen, de rövid távon több is belefér.

És ha már ott kávézol, beszélgess vele kicsit. Mindegy miről, filmekről, bulizásról, a muka nehézségét is lehet szidni. Csak észreveszed, hogy ő is érdeklődik-e vagy unottan válaszolgat. Ha végül nyerő vagy nála, elhívod valahová kávézni:)

2017. máj. 8. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

Tökegyszerű! Mosolyogj rá, mikor ott kávézol, meg bámuld mint az oltárképet, áhítattal! :) Észreveszi, le is fog esni neki a hódoló bámulásból, nem a kávé ízlik ennyire. Itt figyelj nagyon, fogadja e az érdeklődésedet, vagy látványosan tudomást se vesz róla. Visszamosolyog, akkor szimpatikus vagy neki valamennyire. Meg is lehet szólítani, milyen szép/meleg/aranyos a mosolya, szeme stb.

Elnézést kérni amiért ilyen bunkó módon bámulod, de nagyon megfogott. Te nagyon zavarban vagy most, mert sose volt ilyen gondod, alig mersz megnyekkenni a közelében. Stb... stb...

Nem kell szédíteni-hazudni, ömlengeni szerelmet vallani, ha tényleg ennyire hatással van rád, csak el kell mondani valóban mit gondolsz. (jó-jó tudom mit gondolsz, én is azt de azt majd az első pár randi után :D

2017. máj. 8. 11:21
 8/8 anonim válasza:
Hivd el kavezni.
2017. jún. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!