Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg?
Lány vagyok, a tescoban dolgozom pénztárosként. Rendszeresen látok egy fiút, aki elkezdett tetszeni nekem, gyakran fizet nálam is, én próbálok mosolyogni rá, kedvesen köszönni neki, de ő csak annyit mond kis félős hangon, hogy szia, köszönöm, szia. Bankkártyával szokott fizetni, amiről lelestem már a nevét, de nem találtam meg facebookon, valószínűleg nincs is fent. Nem tudom hány éves lehet, 25nél nem tartom többnek, mindig elegánsan jár; bőrcipő, szövetkabát, zakó, ing. Valami nagyon megfogott benne, mostanában rendszeresen várom, hogy jöjjön. Néha a szüleivel is szokott jönni, leginkább hétvégente, amúgy egyedül jár, nem hinném, hogy lenne valakije, nekem olyan búskomornak tűnik mindig. Fogalmam sincs, hogy hol lakhat, de mivel majdnem minden nap látom a boltban így gondolom, hogy helybéli lehet, ismerőseimnek mondogattam már a nevét,de senki nem ismer ilyen nevű embert. Légyszíves adjatok tanácsokat hogyan nyissak felé, hogyan tudjak meg róla minél többet.
23/l
Írj rá a blokkra valamit, nem nehéz pár szót "statisztika miatt kell" ürüggyel ráfirkantani.
Mittudomén csak ennyit, hogy "Iszol velem egy kávét?". Aztán legközelebb hátha reagál erre valamit, amikor jön a boltba.
Vagy ha erőteljesebben akarsz kezdeni, akkor a telefonszámodat.
Ha viszont nem lép, akkor hagyd. Akkor valószínűleg nem tetszel neki, vagy ha ennyire magas labdát sem képes lecspani, akkor a kapcsolat sem valószínű, hogy jól fog működni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!