Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szolitsam meg a lanyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szolitsam meg a lanyt aki mellettem lakik?

Figyelt kérdés
Egy lakasban lakom, a szomszedom pedig egy lany aki nemcsak szep de nagyon erdekesnek tunik es szeretnek ismerkedni vele.. Ket eve lakunk egymas mellett de egy-ket koszones meg mosolyon kivul nem volt semmi, meg a nevet sem tudom. Mindig eltervezem h ha legkozelebb latom szobaelegyedek vele de mikor odakerul a sor leblokkolok es valami hulyeseggel nem akarok zavarni. Vicces mert nincs problemam megszolitani lanyokat de ot valahogy nem tudom megkozeliteni anelkul h azon agyaljak h benazni fogok. Valami jo tipp esetleg? Ilyesmi h kerjek tole sot vagy teat ne... Azon mar agyaltam de akkor inkabb csongetnek be felmeztelen torolkozoben megkerdezni h nalatok van e melegviz.. (Persze csak viccelek)
2016. szept. 22. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Én először megnéztem, hogy közösségi portálokon mit alkot az alattam lakó csaj. Gondoltam rá, hogy leszólítom, de a posztjai alapján túlságosan hisztizős, bolhából elefántot kreáló nőszemély, ami engem nagyon taszít, meg aztán foglalt is ráadásul, csak különélnek. Úgyhogy megspórolt nekem egy nála való beégést. Titkon hálás vagyok neki.
2016. szept. 22. 17:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Nevet sem tudom de amugysem hiszem h kemkednek utana :D
2016. szept. 22. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdezhetnél valamit a lakással kapcsolatban, hiszen az a közös pont. Pl. hogy viseli a lakásban a meleget/hideget, neki nem süt-e be a déli nap a szobába, hogyan helyezte el a bútorokat, hogy jó helyre kerüljön a tévé, akármi. Aztán tereld a szót valami kényelmes témára.
2016. szept. 22. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig megspórolod vele a felesleges körök futását, vagy akkor vállald a beégést. Nekem mindegy. Különben is az még nem kémkedés, ha megnézek egy nyilvános adatlapot. Ha beférkőznék a magánéletébe kamu felhasználónévről, az már kémkedés lenne, igen.
2016. szept. 22. 18:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Jolvan haver az a te dolgod, kik utan kutatsz en nem itelkezem feletted. En azert nem csinalok ilyet mert sztem lelovi a poent. Trailert se szoktam nezni ha egy filmet akarok megnezni.. De ki igy ki ugy, ne vedd magadra.
2016. szept. 22. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:
"szia, megadod a cimed? :)" aztan kerdezd meg, h nincs e kedve eljonni fagyizni, forrocsoki, cukraszda-valahova, de azert mutatkozz be elotte. vagy "szia, x eve laok a szomszedban, gondoltam bemutatkozok.... es utana a tobbi. hajra :) !
2016. szept. 22. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!