Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szolitsam meg a lanyt aki mellettem lakik?
Figyelt kérdés
Egy lakasban lakom, a szomszedom pedig egy lany aki nemcsak szep de nagyon erdekesnek tunik es szeretnek ismerkedni vele.. Ket eve lakunk egymas mellett de egy-ket koszones meg mosolyon kivul nem volt semmi, meg a nevet sem tudom. Mindig eltervezem h ha legkozelebb latom szobaelegyedek vele de mikor odakerul a sor leblokkolok es valami hulyeseggel nem akarok zavarni. Vicces mert nincs problemam megszolitani lanyokat de ot valahogy nem tudom megkozeliteni anelkul h azon agyaljak h benazni fogok. Valami jo tipp esetleg? Ilyesmi h kerjek tole sot vagy teat ne... Azon mar agyaltam de akkor inkabb csongetnek be felmeztelen torolkozoben megkerdezni h nalatok van e melegviz.. (Persze csak viccelek)2016. szept. 22. 17:43
1/6 anonim válasza:
Én először megnéztem, hogy közösségi portálokon mit alkot az alattam lakó csaj. Gondoltam rá, hogy leszólítom, de a posztjai alapján túlságosan hisztizős, bolhából elefántot kreáló nőszemély, ami engem nagyon taszít, meg aztán foglalt is ráadásul, csak különélnek. Úgyhogy megspórolt nekem egy nála való beégést. Titkon hálás vagyok neki.
2/6 A kérdező kommentje:
Nevet sem tudom de amugysem hiszem h kemkednek utana :D
2016. szept. 22. 17:59
3/6 anonim válasza:
Kérdezhetnél valamit a lakással kapcsolatban, hiszen az a közös pont. Pl. hogy viseli a lakásban a meleget/hideget, neki nem süt-e be a déli nap a szobába, hogyan helyezte el a bútorokat, hogy jó helyre kerüljön a tévé, akármi. Aztán tereld a szót valami kényelmes témára.
4/6 anonim válasza:
Pedig megspórolod vele a felesleges körök futását, vagy akkor vállald a beégést. Nekem mindegy. Különben is az még nem kémkedés, ha megnézek egy nyilvános adatlapot. Ha beférkőznék a magánéletébe kamu felhasználónévről, az már kémkedés lenne, igen.
5/6 A kérdező kommentje:
Jolvan haver az a te dolgod, kik utan kutatsz en nem itelkezem feletted. En azert nem csinalok ilyet mert sztem lelovi a poent. Trailert se szoktam nezni ha egy filmet akarok megnezni.. De ki igy ki ugy, ne vedd magadra.
2016. szept. 22. 18:10
6/6 anonim válasza:
"szia, megadod a cimed? :)" aztan kerdezd meg, h nincs e kedve eljonni fagyizni, forrocsoki, cukraszda-valahova, de azert mutatkozz be elotte. vagy "szia, x eve laok a szomszedban, gondoltam bemutatkozok.... es utana a tobbi. hajra :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!