Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy felfigyeljen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés
Egy 17 éves lány vagyok és tetszik egy srác. Nem tudom, mit kéne tennem, hogy végre észrevegyen. Már kezdeményeztem, de nem tudom, ő mit gondol, nem mond semmit. Nem vagyok olyan szép, mint mások, most lett fogszabályzóm.. -.- gondolom ez is rátesz a dologra. Hagyjam a dolgot, vagy..? Mit tudnék tenni?
2010. máj. 11. 22:45
 1/3 anonim válasza:
Hát... vedd fel msn re.. xd vagy mond el neki mit érzel lesz ami lesz:D . És szerintem a fogszabályzó aranyos a lányokon :D
2010. máj. 11. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Legyél sokat a közelében! Kérdezgesd a lányokról mi tetszik mi nem neki stb. Aztán próbálj meg flörtölni vele, ha ezekből nem veszi akkor mond meg neki.:)
2010. máj. 11. 22:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Aaaz msn már megvolt xD felvettem, párszor ráírtam. Volt, amikor sikerült elbeszélgetnünk, volt, amikor nem is válaszolt.

Egyszer mondtam neki, hogy jobban meg szeretném ismerni és hogy szeretnék vele találkozni, azt mondta, lehet róla szó, azóta se lett belőle semmi *-)

A fogszabályzó meg lehet, hogy tényleg csal engem idegesít xD

2010. máj. 12. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!