Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondta a randit. Normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondta a randit. Normális, hogy ezek után nem érdekel?

Figyelt kérdés

Majdnem 3 hónapig beszéltünk, mielőtt találkoztunk. Miattam nem találkoztunk, mert úgy gondoltam, nem kell senki. Aztán felhoztam a témát és pár napon belül találkoztunk, ennek most van 1,5 hete...

Úgy volt, hogy ma találkozunk, de bulizni volt és fáradt volt, ezért lemondta. Jövőhétvégén nem fog ráérni, hétköznap én nem érek rá, tehát jól gondolom, hogy halott az ügy? 2 randi között az elején ennyi idő kicsit sok...

Kezd nem érdekelni a pasi, bár lehet már én se érdeklem őt...

2017. márc. 26. 01:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Majdnem 3 hónapig beszéltünk, mielőtt találkoztunk. Miattam nem találkoztunk, mert úgy gondoltam, nem kell senki."

Ennyi idő után a másik oldal részéről is belefér szerintem egy kis lazaság.

"Kezd nem érdekelni a pasi, bár lehet már én se érdeklem őt..."

Ezt tisztázzátok, utána, meg te is leyél egy kicsit türelmes, mert elég sokat töszörögtél az elején. Persze, ha megszűnt az érdeklődésetek, akkor már nincs teendő.

30/f

2017. márc. 26. 01:51
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

elve nem érsz rá hétköznap,vagyis a hétvégi dugáson kívül mi másra lehetsz jó?

egy kóbor numeráért meg a fene sem vergődik ennyit,amikor azt jóval egyszerűbb és kevesebb energia befektetéssel összehozható.

ezért ebben a formában tényleg értelmetlen.

meg ilyen sincs hogy így,meg úgy nem érek rá,meg gyakorlatilag soha nem érek rá.

ha valaki érdekel arra rá fogok érni.

2017. márc. 26. 03:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért magadhoz legyél őszinte legalább: kezd nem érdekelni, vagy berágtál, mert sérti az egódat.
2017. márc. 26. 08:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan két ember kapcsolatában kívülről nézve, hogy mi "normális". Az van, hogy nektek mi fér bele. 3 hónapig küzdött a srác, lehet, belefáradt, nem tudhatjuk. Ha ennyi idő elment randi nélkül, amit ő szeretett volna, te akkor nem, akkor te most nem tudsz egy hetet várni?
2017. márc. 26. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!