Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves szűz jópasi vagyok, magabiztos stb. nem szeretek annyira kimozdulni voltak randijaim, jópár, bár valamelyest balfék vagyok. Mit gondoltok rólam?
oké, de az nem lehet véletlen, hogy azok a csajok nem voltak éppen valami nagy durranások? mert ilyesmik nálam is jelentkeztek, de egy szint alá nem megyek
jó, akkor nem vagyok értelmes... biztos csak úgy termett a programozói papírom. az, hogy összeszedetlen vagyok, mert qva unalmas ilyenekre válaszolgatni, ahol eddig 1 db gyakorlati tanács nem hangzott el, csak annyiról volt eddig szó, hogy biztos kamuzok, és folyamatos győzködést várnak el tőlem az emberek
köszi
igazából arról van szó, hogy kissé frusztrál a dolog. megvagyok én kapcsolat meg társ nélkül jelenleg, persze később szeretnék azt is.
Programozó papír önmagában még nem jelent semmit.
Egyébként meg mire is vársz tulajdonképp gyakorlati tanácsot? A kérdésed az volt hogy mit gondolunk rólad. Azt leírtuk. Ha arra gondolsz hogy mi hiányzik belőled vagy mit csinálsz rosszul ahhoz hogy kapcsolatod legyen/ ne legyél szűz akkor arra elmondtuk hogy a leírtak alapján minden adott hogy felszedj valami elég jó csajt. Ha ez még sem sikerült akkor azon már neked kell elgondolkoznod hogy akkor mégis miért nem történt már régen meg a nemes esemény.
miből gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!