Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves szűz jópasi vagyok, magabiztos stb. nem szeretek annyira kimozdulni voltak randijaim, jópár, bár valamelyest balfék vagyok. Mit gondoltok rólam?
nem, egyre szerényebb és visszafogottabb vagyok,
az értelmi képességeim sem alacsonyak, erről papírom van :D
illetve régebben raktam ki fotókat ide a gyakorira, hogy értékeljenek, legtöbbeknek bejöttem, mindenki átlag felettinek tartott
ennyi
hát régebben elszúrtam a randikat, volt hogy hülyeséget írtam, bár nem nagyon, de azért elszúrtam a dolgokat :D
bár tanultam az esetből :D
Egy halom ellentmondás a bemutatkozásod.
24 éves szűz: ez még nem vészes dolog, vannak ilyenek. Bár azt nem mondtad, hogy ez mit jelent. :D Nem voltál még nővel, vagy a csillagjegyed szűz? :D
Magabiztos vagy. Oké. Miben? Ha mindenben, akkor mi a baj? Egy magabiztos, és állítólag jó pasi bárhol leszólíthat egy csajt, és egy idő után, ha másra nem is, de rövidebb kapcsolatra összejöhet vele. Jobb esetben komolyabb lesz az egész.
Voltak randijaid? És tudod is, hogy mit rontottál el. Szóval magabiztos, jó pasi létedre elrontottad az eddigi összes randidat. Hogyan? Miért?
Ami gond lehet, az az, hogy esetleg nem vagy elég értelmes, bár ez az alkalmi kapcsolatnál nem is elvárás. Ha mégis értelmes vagy, magabiztos, jóképű, akkor viszont 24 évesen nem leszel szűz, mert akinek van esze, az ilyen tulajdonságokkal tuti becsajozik.
Szóval egy halom ellentmondás, amit írsz. Szerintem egy vagy több dolog nem úgy van, ahogy gondolod magadról, vagy egyszerűen csak kamu a kérdésed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!