Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondja, hogy: "Nem állok készen egy kapcsolatra. ", "Időre van szükségem", "Te jobbat érdemelsz tőlem", akkor azért még reménykedhetek?
rendszeresen elmondja nekem, hogy milyen szemetek más pasik
és hogy én milyen megértő, rendes pasi vagyok
mindig ilyenről álmodozott, de most, hogy valóra vált, túl szép, hogy igaz legyen és össze van zavarodva
próbálom nyugtatgatni
Hmm... Most, hogy jobban belegondolok igazad lehet. Talán mégis bejössz neki csak túl szerény beismerni és fél, hogy nem kellenél neki valami miatt.
Legközelebb, ha találkoztok akkor köszönésképpen azonnal csókold meg jó hosszan és mondd, hogy nem kell félnie mert örökké vele maradsz és követed bármerre megy.
micsoda?!
én nem merem megcsókolni, a kezét sem fogtam még meg,csak a kabátját segítettem fel egyszer
hát most nagyon elkeseredtem, ha tényleg igazatok van
de ő annyira más lány tényleg
A kabát felsegítése sem rossz csak előbb osonj ki vele a mosdóba és verd bele a farkad a kapucnijába majd amikor felsegítetted rá akkor húzd a fejére.
A szerény csajok ezt imádják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!