Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy női szempontból kiváló randi?
Szégyen vagy sem, 25 múltam, majdnem 3 év kapcsolat után vagyok újra szingli, és fogalmam sincs mit is kéne csináljak egy randin.
A beszéd megy, sosincs csend, bármiről tudok beszélni.
De hogyan "törjem meg" a jeget? Gondolok itt a közeledésre, érintésekre stb.
Volt 3 randim, 2 hónap alatt, rengeteget beszéltem, de a randipartnereim is, viszont nem alakult ki közelség.
Mintha nem mertem volna lépni. Határozatlanság stb.
Pl csókot kezdeményezni, vagy átkarolni a lányt, megsimogatni az arcát, kezét, combját, esetleg fenekét?
Vagy mik azok a témák amikkel komolyabban fel tudom kelteni az érdeklődését?
Teljesen amatőr, és szerencsétlennek érzem magam. A legutóbbi barátnőm előtt nem volt ilyen gond...első randin smárolás, simi-tapi stb, mindig megvolt.
most?! mintha körbe lennék betonozva és képtelen vagyok nyitni. (mintha nem mernék, és az lenne bennem, hogy biztos csak kedvességből jött el velem találkozni, és tuti hogy mással is kavar még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!