Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy lánnyal és mikor mondtam neki, hogy bőr és szőrmeszalonban dolgozom akkor simán le állatkínzózott. Szerintetek is az vagyok?

Figyelt kérdés

2017. márc. 20. 09:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
9.: persze, nem ő az állatkínzó, csak "benne van a buliban"
2017. márc. 20. 10:44
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

Én férfiként sem állnék szóba olyan nővel (bár az olyan nők már lehet velem nem állnának szóba) akinek igazi szőrmebundája van amit ráadásul egy vagyonért volt képes megvenni. Én ugyan nem vagyok vegán, bár egyszer szeretnék az lenni de "közepes" erősségű állatvédőnek mondanám magam szóval aki pl vágóhídon dolgozik az nemtudom mit érez. Egyik haveromék ilyesmivel foglalkoznak és ő szokta mesélni, hogy is bánnak az állatokkal. Sokaknak könnyebb egyszerűen elfelejteni azt a tényt, hogy ezek az állatok amiket megeszünk ugyan olyan érző és gondolkodó lények mint mi akik ugyan úgy éreznek szorongást félelmet de még szeretetet is (ez bizony így van) mint az emberek. Pedig a legtöbb ember jobban megérdemelné azt a bánásmódot mint amit az állatok kapnak. Aki meg ilyeneket mond, hogy "de ezek az állatok erre születtek" azt személyesen dugnám bele a darálóba.

Én nemtudom te mit csinálsz mi a munkád részletesen, de tény, hogy én soha az életbe nem dolgoznék ilyen helyen, sőt még hentes se lennék. Ha nem tetszik a csajoknak az jogos, a legtöbb normális nő érzékenyebb az ilyesmire -persze attól még ugyanúgy esznek húst és isznak tejet stb- szóval ez van, ha nem tetszik válts munkát.

2017. márc. 20. 11:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Legalább őszinte volt.
2017. márc. 20. 11:31
 14/21 anonim ***** válasza:
46%

Állatvédő és állatbarát vagyok, az állataim miatt nem járunk nyaralni, nem szilveszterezünk, mert az egyikük fél a szilveszteri zajoktól.

Mindenünk a zálogban, mert a 11 éves keverék kutyánk életmentő műtéte idáig (komplikációk miatt is) 160ezerbe került. (Aki nem hiszi, megmutatom neki a számlát!)

DE!

Ezzel az erővel cipőüzletben sem dolgozhat a kérdező, de táskákat, öveket, egyes bizsukat, ékszereket (igazgyöngysor) bútorokat (bőr ülőgarnitúra), dísztárgyakat (elefántcsont), illatszereket is kerülnie kell a munkaerő piacon ...és a még számtalan mindent, a felsorolás nem teljes!

Én személy szerint nem hordok valódi szőrmét, mert állatbarátként taszít, de hogy valakit, aki ezekkel alkalmazottként dolgozik egy szalonban, csak ezért lepattintsam, azt túlzásnak érzem.

Szerintem egyébként a lány részéről ez csak ürügy volt.

2017. márc. 20. 14:12
 15/21 anonim ***** válasza:
21%

14-nek igaza van, vagy ürügy. Vagy ilyen hülye a csaj. Gondolom nem is láttál még életedben élő állatot. Meg egyáltalán, azt feltételezni, hogy biztos a szőrmék miatt garantáltan állatkínoznak, már beteges. Ha meg olyan hülye, hogy szerinte attól leszel állatkínzó mert halvány közöd van hozzá, akkor kérdezze csak meg magától, hogy kinek az adójából is fedeznek egy csomó közszolgáltatást amit ő igénybe vesz, ne adj isten állami alkalmazott, akkor az ő munkáját is ugye valakinek az adójából fizetik.

Én azt mondanám, hogy örülj neki, hogy egy elmebetegtől megszabadultál. Használd a foglalkozásod egy szűrőnek ismerkedéskor. Aki nem fogadja el, az annyit is ér.

2017. márc. 20. 14:28
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2017. márc. 20. 15:19
 17/21 anonim ***** válasza:
44%

7-es, te bolond vagy!!

Ha az ősember nem lett volna "brutálisan kegyetlen", akkor ma te nem finnyázhatnál itt, mert ruhák és kaja nélkül megfagyott/meghalt volna minden ősöd, mivel nem kapásból azzal kezdték, hogy lenyírták a birka gyapját, és fonalat készítettek belőle.

Plusz ennyi erővel mást se hordj, mert a szintetikus műanyagok alapja meg a kőolaj, és mire a nyers kőolajtól eljutnak addig, hogy a poliészter szálakból elkészül egy zokni, az olyan környezeti terhelés, aminek hatására közvetetten sokkal több állat hal meg, mint amennyi egy kabáthoz kell.

Gondolkozzatok kedves mű-állatvédők, mielőtt hülyeséget beszéltek!

2017. márc. 20. 19:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor a vendéglátásban sem dolgozhatsz, nem lehetsz szakács, vagy pincér, mert mindkettőnek köze van leölt állatokhoz, de a pehelypaplanodat ás a párnádat is dobd ki, mert szakításhoz vezethet a használatuk!:)
2017. márc. 20. 19:54
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, rengeteg bőrcuccot hordok, itt jön be az a képbe hogy a bőrcsizma húsz év után is csizma marad, sőt, egyre keményebben fog kinézni. Converse-ből meg addig évente elhordasz egyet, plusz valami nyamvadt, vékony, műanyag talpú műbőrcsizma télre szintén évente, amik aztán a hulladékhegyet növelik a földön. Nem is beszélve hogy az meg éhbérért 16 órát melóztatott kiskölyök készíti neked Kínában. Őszintén szólva elég szűk látókörűek az emberek...

Szőrmét én se hordok. Pláne ha 200 csincsillát kellett hozzá megnyúzni. Na az az élet tökéletes pazarlása.

Válasz a kérdésre: nem, nem vagy az, kivéve ha te magad nyúzol.

2017. márc. 20. 21:27
 20/21 anonim ***** válasza:
22%

"kivéve ha te magad nyúzol"

nem döglött állatot nyúznak? Döglött állatot nem lehet kínozni.

2017. márc. 21. 10:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!