Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság milyen fiúk jönnek be az egyetemista lányoknak?
Mennyi esélye van egy magamfajta srácnak ,aki átlagos kinézetű,csendesebb típus,de a környezete alapvetően rendesnek tart?
Nem vagyok partyarc,nem arról van szó hogy soha nem megyek bulizni,de nem is heti háromszor.Ha partyzós srácokra vevők a lányok,hozzájuk képest elismerem,hogy unalmasabb vagyok.
Talán szolidabb lányokkal kellene ismerkedni,csak nem igazán tudom, hogy hogyan.
Örülnék egy-két tippnek.:)
Az egyetemista az valamilyen más faj?
Érted,nem?
Az egyetemista lányoknak gondolom az egyetemista vagy idősebb palik jönnek be. Egyetemista vagy te is? Hát akkor nézz körül az órákon, azok a lányok között akikkel szoktál beszélgetni, vagy a baráti körödben, esetleg csajbarátok barátnői között. Ilyen közös ismerős általá a legegyszerűbb a te esetedben szerintem. Vagy pedig egy buliban igyál kis bátorságot majd menj oda valamelyik szolidabb csajhoz és kezdj el vele beszélgetni. Ha nem jön össze elsőre majd összejön a következő alkalommal, és egyre könnyebb lesz és előbb utóbb sikerül.
sok sikert
Kérdeztek ezen az oldalon már jóval nagyobb baromságokat ,talán elfér ez is a többi mellett.
(Nem más faj,de azért különbözhetnek az igényeik pl.: egy középsulis lányétól)
Köszi az értelmes választ!
Ha rendes lányt szeretnél azok valószínű érettebb palikra vágynak mint gimiben. Ha ilyen plázacica, bulibicsa, azok csak nagy verdára meg vastag bankszámlára.:P
hajrá, próbálkozni kell tényleg
Manapság milyen fiúk jönnek be az egyetemista lányoknak?
-Sok pénz.Vagányság.Izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!