Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igazam volt, jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igazam volt, jól tettem, hogy kiosztottam vagy túlreagáltam?

Figyelt kérdés
Bejelölt facebookon egy srác, szimpatikus volt, gondoltam miért ne beszélgessek vele. Nekem van egy 8 éves kisfiam és az elején szoktam is szólni erről, hogy ha problémát jelent az illetőnek, nem akar gyerekes nővel ismerkedni, akkor még az elején mondja meg. Neki ez nem okozott gondot. Találkoztunk is kétszer, úgy tűnt, hogy minden rendben. Továbbra is beszélgettünk, viszont nem úgy tűnt, mint aki szeretne látni. Az kimaradt, hogy miután először találkoztunk, azt mondta, hogy ő komolyan gondolja. Miután éreztem, hogy nem stimmel valami, kérdeztem, hogy van-e így értelme, találkozunk-e még. Ő meg nem értette, hogy mi a bajom, miért ne találkoznánk. De ezután se történt semmi. Rámírt elég gyakran, de azzal mire megyek. Így gondoltam megbeszélem vele, hogy hagyjuk ezt az egészet. Erre ő közölte, hogy hát nem szeretné, ha konfliktus lenne a gyerek meg köztem vagy az apja között. Amit nem is értettem, mert mondtam, hogy soha nincs ilyen. Mondtam neki, hogy akkor mondja azt, hogy zavarja, hogy van gyerekem. Hát őt, nem, de na még is csak van, jött a magyarázkodás. Erre kiosztottam, hogy az elején elmondhatta volna, nem sértődtem volna meg még akkor, minek kell szórakozni és hogy mekkora paraszt és persze, hogy haragszom. És még ő volt megsértve, hogy beszélek vele. Letiltottam, csak érdekel, hogy más hogy látja ezt.
2017. márc. 19. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%

Azért gyerek és gyerek között is van különbség.

Én gyerekkel simán férjhez mentem, mert egy abszolút igyekvő, kedves, problémamentes gyerek volt.

A férjem képes volt a sajátjaként szeretni és a fiam is imádta és imádja az "apját", mert annak tartja, immáron 25éve.

Ellenben ugyanennek a férfinek volt kapcsolata, amiből elmenekült, mert a gyerek elviselhetetlen volt, egy követelődző, elkényeztetett, neveletlen hisztérika (fiú létére!) és minden jó szándéka ellenére beletörött a bicskája.

Nem azt mondom kérdező, hogy nálatok is az utóbbi a helyzet, azt sem tudjuk, hogy találkozott e a fiaddal.

A férfiak már abból leszűrik a jövendőbeli kilátásaikat a kapcsolatot illetően, hogy a nő, az anya, a beszélgetéseik alkalmával hogy áll a gyerekéhez, mit mesél róla, mennyire elfogult, vagy mennyire tárgyilagos a saját gyerekét illetően.

2017. márc. 20. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként nagyon egyetértek a 11-el.

Hasonló helyzetben voltam 2x is, harmadszorra sikerült, holott a feleségem 2 gyereket hozott a házasságunkba.

Nem mondom, hogy különösen kamaszkorban nem volt velük kisebb-nagyobb probléma, de megoldottuk, mert az alapok jól voltak lerakva.

2017. márc. 20. 15:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt, hogy én vagyok a hibás, elfogadom, ha valakinek ez a véleménye. De azt ne feltételezzük már rögtön, hogy a gyerekemmel van probléma, mikor soha nem is látta. Csak kétszer találkoztam a sráccal,ilyen rövid idő alatt nem mutatom be a gyerekem. Amúgy elmondtam neki, hogy már volt gyerek mellett kapcsolatom és soha nem volt semmi probléma. Nagyon alkalmazkodó és barátságos.
2017. márc. 20. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!