Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam volt, jól tettem, hogy kiosztottam vagy túlreagáltam?
Azért gyerek és gyerek között is van különbség.
Én gyerekkel simán férjhez mentem, mert egy abszolút igyekvő, kedves, problémamentes gyerek volt.
A férjem képes volt a sajátjaként szeretni és a fiam is imádta és imádja az "apját", mert annak tartja, immáron 25éve.
Ellenben ugyanennek a férfinek volt kapcsolata, amiből elmenekült, mert a gyerek elviselhetetlen volt, egy követelődző, elkényeztetett, neveletlen hisztérika (fiú létére!) és minden jó szándéka ellenére beletörött a bicskája.
Nem azt mondom kérdező, hogy nálatok is az utóbbi a helyzet, azt sem tudjuk, hogy találkozott e a fiaddal.
A férfiak már abból leszűrik a jövendőbeli kilátásaikat a kapcsolatot illetően, hogy a nő, az anya, a beszélgetéseik alkalmával hogy áll a gyerekéhez, mit mesél róla, mennyire elfogult, vagy mennyire tárgyilagos a saját gyerekét illetően.
Férfiként nagyon egyetértek a 11-el.
Hasonló helyzetben voltam 2x is, harmadszorra sikerült, holott a feleségem 2 gyereket hozott a házasságunkba.
Nem mondom, hogy különösen kamaszkorban nem volt velük kisebb-nagyobb probléma, de megoldottuk, mert az alapok jól voltak lerakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!