Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki, hogy vajon bejövök e neki?
Sziasztok, igazából kicsit berozsdásodtam így nem igazán megy még újra a csajozás. Szóval 3 évig kapcsolatban voltam, fél éve már hogy szakítottunk de mostanság lendültem át rajta úgy igazán. Tegnap egy buliba megismerkedtem egy lánnyal. Kicsit visszatérve a rendes kerékvágásba, ott hol táncoltam vele hol le se sz*rtam. Ma egésznap beszéltünk, mikor írtam neki rögtön írt. Ha megy még valamilyen szinten, akkor szerintem sikerült a tudtára adnom,hogy nem baráti szándék vezérel. Viszont egyszer úgy érzem,hogy bejövök neki meg minden egyszer meg csak hogy ilyen közvetlen és csak jó velem beszélgetni de barátságnál semmi több. Hogy tudnám kideríteni ? Nem emlékszem már a régi taktikáimra, csalódni meg most semmiképp sem akarok. Elég volt fél év "szenvedés".
Előre is köszönöm!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!