Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki hogy bejövök-e neki, úgy, h ne
áruljam el az érdeklődésem felé?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm pasijáról van szó. Nem házasok vagy ilyensmi.
2 éve járnak, azóta ismerjük egymást, és mindjárt 1 éve h teljesen belehabarodtam, eddig próbáltam kerülni, már amennyire lehet, de mindig mikor lefekszem rá gondolok, már rendszeresen róla álmodok, azért várom az estét h fantáziálgassak róla. Nagyon szégyeltem magam emiatt.
De most arra gondoltam, h mi lenne ha... Nekik se biztos a kapcsolatuk, házasság még szóba se került. Vagy legalább ha tudnám biztosra h nem jövök be neki egyáltalán, akkor könnyebben el tudnám felejteni. De úgy kellene ezt kiderítsem h ne legyen nyílvánvaló, h ne gondolja azt rólam h "milyen barátnő vagyok h vele kikezdek.." (ami igaz is lenne) 24/N
Miért nem hagyod őket békén és keresel magadnak egy másik pasit?
2016. júl. 25. 16:20
3/13 A kérdező kommentje:
ezekre számítottam. nézőpont kérdése szerintem. azért várom még a válaszokat
2016. júl. 25. 16:27
4/13 anonim válasza:
Én abban a szerepben voltam, amiben most a barátnőd. Igen, ez is egy érdekes nézőpont. Kívánom, hogy éld át milyen remek kis nézőpont! Gerinctelen ribnc!
2016. júl. 25. 16:28
5/13 Noren1989 válasza:
Nézőpont kérdése lenne a tartás és a barátnőd tisztelete...hm...
No, a személyeskedést félretéve, szerintem max a jelek maradnak neked. Esetleg fb-megcsalósdi, az bőven összejöhetne, ha küldesz csöcsös-puncis képet.
26/F
2016. júl. 25. 16:29
6/13 A kérdező kommentje:
Én meg azt kívánom nektek h soha ne legyetek annyira szerelmesek mint Én foglalt személybe, soha!
2016. júl. 25. 16:38
7/13 anonim válasza:
Remélem kiderül ez az egész és a barátnőd jól pofánbasz érte.
2016. júl. 25. 16:43
8/13 A kérdező kommentje:
köszi a megerősítést. ha még az érzelmeimen se tudok uralkodni, nem sok értelme van nekem semminek. az esetleges ezutáni válaszolóknak is megy a zöld kéz. ez a vélemények oldala is
2016. júl. 25. 16:53
9/13 anonim válasza:
Jaj ugyan már, hiába szépíted meg magyarázod, gerinc kérdése az egész. Voltam szerelmes foglalt pasiba, de tudod mivel van tartásom és önkontrollom, eszembe se jutott volna lépni. Normális értékrendű embernek többet ér az integritása. Ráadásul ez a srác nem csak egy foglalt ember, hanem barátnőd pasija, szóval már csak a gondolat miatt, hogy bekavarj nekik, duplán pofán (igen, pofán, mert az ilyeneknek nem arca van) kéne köpnöd magad. A "brühühü de szerelmes vagyok" meg csak egy ócska kifogás. Ha van bármi gerincképződmény benned, akkor inkább azon kezdesz ügyködni, hogy elfelejtsd. Gusztustalan. Az érzelmeiden lehet, hogy nem tudsz uralkodni, ha már ilyen ösztonlény vagy, de a tetteiden igenis tudsz. A szerelem pedig elmúlik, ha az ember tesz érte, ahelyett, hogy a happyenden fantáziálna.
2016. júl. 25. 16:58
10/13 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy kerüld el őket egy jó ideig és keress magadnak valaki mást. Ha a kapcsolatotokba belefér, akkor el is mondhatod, hogy miért tűnsz el a képből egy időre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!