Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez tényleg így van? (szag)
Bocs, hogy nőként idepofátlankodok, de: hogyne lenne ilyen... xD Ez bizonyos mértékig természetes dolog, ciklusfüggő is (mmint hogy hol tart a nő a ciklusában), sőt a táplálkozás, vitaminhiány/-bevitel, és még millió dolog befolyásolja. Persze lehet betegség, akár fertőzés is, de most ne szaladjunk ennyire előre...
Nekem is volt, hogy hazaestem 12 óra fizikai meló után, és konkrétan én magam éreztem, hogy "na amúgyis jólesne egy zuhany, de most különösen szükséges". Párom természetesen hozzám sem nyúlhat addig, nemhogy nyaljon... xD Te nőként soha, semmilyen szagot nem éreztél még magadon odalentről? Mert szerintem meg az a fura. :) Olyan, mintha mondjuk nem izzadnál futáskor, vagy nemtom... a lényeg, hogy bezony, a testünk termel bizonyos dolgokat, itt éppen testnedveket, amit sajnos legtöbb esetben nem lágy rózsaillat kísér. :P
Megjegyzem párommal is volt már olyan, hogy "na ezt most nem veszem a számba, az tuti", de nem értem, mit kell ezen csodálkozni... elküldtem fürdeni, aztán ennyi.
Attól,hogy valaki külsőleg szép és ápolt még egyáltalán nem biztos,hogy mindenhol az.
Azért mi csajok csak tisztában vagyunk pár dologgal magunkkal kapcsolatban. Pl. van ezerféle intim törlőkendő, tisztasági betét, és ha valaki izzadós természetes a hónalj szőrtelenítés.
Van többféle irrigáló folyadék is, tehát ha valaki külsőleg ad magára hát adhat olyan helyen is, ahol kevésbé látható, de épp" olyan fontos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!