Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeti ismerkedésnél túl komoly és túl kitárulkozó vagyok, ez gond lehet ismerkedésnél?
Szerintem ez így van jól. Van, aki hamarabb megnyílik, van aki lassabban, mint Te. Az utóbbinál szerintem ez még akár előny is lehet.
Aki meg komolyan érdeklődik, meg fogja várni, míg felszabadulsz.
őőő
hát ezt egy barátnál, mármint barátnál talán értékelném brá lehet nála is fura lenne, de egy potenciális partnernél tuti nem...
arra következtetnék hogy biztos törékeny és nekem kell az önbecsülését kozmetikázni
szerintem több értelme van a legjobb énedet adni ami jó első benyomást kelt és amikor mélyül a kapcsolat akkor teremtődik meg a kellő intimitás ahhoz hogy ilyeneket megossz a másikkal...
Talán azért mert kitárulkozásról beszélsz nem pedig arról hogy két ember ismerkedik egymással és előbb utóbb megismerik egymás jó és kevésbé jó részeit is.
Nem kell megjátszanod magad, de nem is kell azzal nyitni, hogy milyen gyengeségeid vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!