Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdeti ismerkedésnél túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeti ismerkedésnél túl komoly és túl kitárulkozó vagyok, ez gond lehet ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Lányok előtt csak később tudok rendesen felszabadulni. Előtte elég komoly vagyok, jópofizgatás nem az én stílusom, de elég könnyen megnyílok még a gyengeségeimről is merek beszélni. A felszabadult vidám énem csak akkor jön elő, ha már sokat beszélgettem vele és tetszem neki. Csak nem tudom, hogy türelmesek lennének e mellettem.
2017. márc. 17. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Semmiképp ne legyen nyitott könyv az életed. Tudjon meg mindent a maga idejében
2017. márc. 17. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így van jól. Van, aki hamarabb megnyílik, van aki lassabban, mint Te. Az utóbbinál szerintem ez még akár előny is lehet.

Aki meg komolyan érdeklődik, meg fogja várni, míg felszabadulsz.

2017. márc. 17. 16:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért nyílok meg hamarabb, mert nem szeretek zsákbamacskát árulni. Régebben sokszor megjátszottam magam, álarcot húztam, ami nem állt nekem jól, emiatt ismerkedem így.
2017. márc. 17. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:

őőő

hát ezt egy barátnál, mármint barátnál talán értékelném brá lehet nála is fura lenne, de egy potenciális partnernél tuti nem...

arra következtetnék hogy biztos törékeny és nekem kell az önbecsülését kozmetikázni

szerintem több értelme van a legjobb énedet adni ami jó első benyomást kelt és amikor mélyül a kapcsolat akkor teremtődik meg a kellő intimitás ahhoz hogy ilyeneket megossz a másikkal...

2017. márc. 17. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Én azt, hogy adjam a legjobb énemet azért utálom, mert nagyon felszínes dolog és általában átmegy önfényezésbe. A párkapcsolatban úgyis kiderült, hogy senki se tökéletes most akkor mi a fenének kell ezt a játszmát játszani? Attól olyan összetett a személyiségünk, hogy nem vagyunk tökéletesek és szerintem igenis beszélni kell mindenről. Most akkor miért is jó visszafogni magunkat és imponálni a felszínnel?
2017. márc. 17. 19:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kell kozmetikázni az önbecsülésemet, hanem egyszerűen csak beszélgetni. Ilyenkor miért kell abból kiindulni, hogy én egy pszichológus barátnőt, keresek aki engem pátyolgat? Már többször mondták ezt nekem alaptalanul.
2017. márc. 17. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Talán azért mert kitárulkozásról beszélsz nem pedig arról hogy két ember ismerkedik egymással és előbb utóbb megismerik egymás jó és kevésbé jó részeit is.

Nem kell megjátszanod magad, de nem is kell azzal nyitni, hogy milyen gyengeségeid vannak...

2017. márc. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!