Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nem ez volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem ez volt minden idők legszánalmasabb randija? (Többi lent)

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok és nem rég ért véget egy komoly kapcsolatom. Ez miatt is, meg a suli miatt is sok volt a stressz mostanában rajtam ezért feltettem magamat több társkeresőre oldalra. Viszonylag konszolidált képeket tettem fel magamról, nem akartam könnyűvérűnek tűnni, azzal együtt, hogy bevallom, szexkapcsolatot kerestek.

Válogattam is a felhozatalból és megtaláltam a számomra tökéletes férfit. Legalább is azt hittem. Nagyon magabiztos volt, olyan dolgokat írt amitől kicsit nedves lettem időnként. Tudom tavaszodik, ilyenkor kicsit fogékonyabb vagyok az ilyesmire. Bár én csak szexelni akartam volna vele, ő ragaszkodott előtte egy közös vacsorához, amikor felajánlottam, hogy főzők neki nálam, akkor kitalált mindenféle furcsaságot. Végül persze belementem, mondta, hogy foglal asztalt.

Készültem is a randira, kicsíptem magamat, ahogy azt kell. Miniruha, magassarkú, nejlonharisnya, szép kiegészítők. Előtte fodrász és kozmetika.

A helyszínre én érkeztem meg előbb, valóban volt ilyen asztal amit mondott, leültem is vártam.

És akkor megjelent ő. Külsőre alacsonyabb volt mint amit mondott és ahogy a képeken látszott. Valahogy az alkata sem volt olyan mint a képeken, nem tudom. Na mindegy mondtam magamnak, ha már itt vagyok ezért nem leszek bunkó és nem hagyom faképnél még bármi lehet ebből, úgy is magányos vagyok.

Valami olyasmi dumával indított, hogy nem hitte, hogy eljövök, de ha már itt vagyok nem menekülök, ráadásul szebb vagyok sokkal mint a képeken. Amikor a mondandója második részéhez ért a hangja elkezdett gyengülni. Mondtam neki, hogy tényleg felesleges volt idejönni, főztem volna szívesen, erre furcsa kikerekedett szemekkel csak bámult és nézett rám mint egy ijedt kis fiú. Kérdeztem, hogy jól van e, erre közölte hogy ne siessünk ennyire először szeretne rendelni, hogy túl legyünk rajta, vagy valami hasonlóan hülyén fogalmazott. Nem nagyon értettem mit akar ezzel, az az igazság. Odahívta a pincért és mondta neki, hogy egy ezt meg amazt a barátnőmnek, erre az én szemem kerekedet ki. Mondom neki, hogy az előbb még te nem akartad elsietni a dolgot erre most már a barátnőd vagyok ? Na erre megint nézett és hallgatott egy darabig majd kinyögte, hogy ő ért a tenyérjósláshoz és a tenyeremből meg tudja mondani, hogy így lesz e. Elkérte a kezeimet, de alig mert hozzámérni. Ekkor már látványosan izzadt is a szerencsétlen. Elkezdett csiklandozni a kezemet vagy nem is tudom mit akart, én meg mondtam neki, hogy na jó ez kezd egy kicsit kínos lenni.

Ekkor jutottam el oda, hogy kezdtem a menekülésen gondolkozni kicsit elkezdtem szorongani a sráctól. Kipattant a fejéből, hogy neki most ki kell mennie cigizni gyorsan mindjárt jön, addig nézzem, hogy a pincér mikor jön az étellel. Erre megint nem tudtam mit mondani. Felállt és kiment az ajtón. Na jól van mondom, megnézem mit csinál ez a szerencsétlen odakint, amikor nem látja senki. Cigiről szó sem volt, felhívott valakit telefonon. Közölte a telefonba lévő személlyel, hogy túl jó a csaj és nagyon megizzaszt annyira kemény dió, vagy valami ilyesmit mondott. Kérdezte, hogy mit mondjon meg mit csináljon mert nem nagyon működött a kézfogásos trükk. Ekkor kezdtem megnyugodni, mert legalább nem egy pszichopatával jöttem el kedd este enni egyet, csak egy teljesen szerencsétlen szűzfiúval.

Gyorsan visszamentem az étterembe mintha mi sem történt volna. Visszajött erre kérdezte, hogy na és mik a hobbijaid mesélj magadról olyan szótlan vagy egész este. Elegem volt a hülyeségből, megkérdeztem, hogy kivel beszélt telefonon odakint. Erre megint az ijedt tekintet, hogy ezt én honnan veszem. Mondom kimentem utánad mert úgy viselkedsz mint egy elembeteg. Ultimátumot adtam, ha nem mondja meg ki volt az akkor felállok is itt hagyom. Nagy nehezen kinyögte, hogy a pua mesterével beszélt és kért tőle tanácsot mert nagyon nehéz velem beszélgetni.

Kimentem a pincérhez, szóltam, hogy sztornózza a rendlesésemet és hívjon nekem egy taxit legyen szíves.

Bocs ha kicsit hosszú lett, ez most volt kedden, de muszáj volt leírjam annyira meglepett ez az egész. Az a durva benne hogy én csak egy könnyed estét akartam egy helyes pasival erre ezt kaptam.

Nektek is vannak hasonlóan kínos tapasztalataitok ?

23/N

2017. márc. 16. 20:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

74%: Ha Van ennél gázosabb akkor írjad nyugodtan.

Igazából nagyon fura és kicsit ijesztő is volt ez az egész. Most így utólag nem tudom mit gondoljak de szerintem a társkeresőket hanyagolom az bizti :)

2017. márc. 16. 21:06
 12/64 A kérdező kommentje:

Jaguar-Warrior:

Sajnos nem kitaláció. Erre ment el a kedd estém, a pénzem a fodrászra, a kozmetikusra és a taxira. Nem vagyok túl gazdag mert ugyebár még tanulok. Ezért is akartam volna inkább én főzni az egyébként nyilvánvaló dolgok mellett.

De írjatok ti is saját tapasztalatokat légyszi, hogy ne érezzem magam egyedül ennyire hülyén.

2017. márc. 16. 21:09
 13/64 anonim ***** válasza:
2%

Na, kibújt a szög a zsákból. Egy újabb kérdés a "netes ismerkedés" ellen. Nincs még elég?

2017. márc. 16. 21:10
 14/64 anonim ***** válasza:
91%
Ez nagyon durva. Létezik ilyen egyáltalán?? Szerintem csak kitaláció.
2017. márc. 16. 21:13
 15/64 anonim ***** válasza:
12%

Mostmár szinte biztos, hogy az, esetleg hallott történet újrahanszerelése. Túl sok az olyan elem amin látszik, hogy szándékosan van kifordítva.

2017. márc. 16. 21:15
 16/64 A kérdező kommentje:

44%:

Ha hiszed ha nem, nem ez a célom de ez most elvette a kedvemet az egésztől az is tuti. Ráadásul most inkább támogatásra vágynék meg próbálnám elfelejteni az exemet és jól jönne egy kis önbizalom. Ezzel az egésszel most teljesen az ellenkezőjét értem el.

Ezért is örülnék mások baklövéseinek. A képregény jó volt de nem az én ízlésem :P

2017. márc. 16. 21:16
 17/64 anonim ***** válasza:
14%

Nekem mégis úgy tűnik, hogy szeretnéd az embereket a netes ismerkedés ellen hangolni, egy "látjátok én, hogy jártam, a neten minden férfi elmebeteg, ti is így fogtok járni" alhanggal.

Ami elég rossz, mert sokaknak az internet az utolsó lehetőség. Falun élőknek, zárkózottabbaknak... Ismerek pár olyat akiknek itt jött össze. Volt aki tavaly házasodott és pár éve ismerkedtek meg.

2017. márc. 16. 21:20
 18/64 anonim ***** válasza:
33%

Nekem sajnos nincsenek ilyen jó sztorijaim.

Kínos randi volt amikor egy lánnyal itt megismerkedtem, elkezdtünk beszélgetni majd mondtam, hogy hozzunk össze egy találkát. Mivel akkor még Egerben laktam ő pedig Bp-en, neki ideje nem volt sok (egyetem) nekem meg pénzem (munkakerülés... :D) így nem volt egyszerű. Megbeszéltük majd tali előtti este össze is balhéztunk egy elmebeteg, gyógyszerfüggő, szociopata barom haverja miatt akit hírből én is ismertem egy játékból (d2 battle.net) mert az a s3gg bemásolt nekem pár engem zavaró dolgot a lány üzenetei közül.

Szóval egész este nem aludtam, de időközben kibélkültünk sms-ben. Reggel nulla alvás után félkómásan lejöttem hozzá egy virággal a kezemben és elmentünk az állatkertbe. Ott még minden jó volt majd kimentünk sétálni a városligetbe. Mivel már nagyon kivoltam, tiszta idiótán viselkedtem vele, gátlástalanul nyomultam rá, puszilgattam, csókolóztunk, tapiztam bár éreztem, hogy ő nem igazán akarja ennyire gyorsan. Végül késő délután felé elbúcsúztunk és jöttem haza.

Ezek után összejött a szociopata s3ggel úgy 2 hét erejéig mikor kirakta a szűrét végül miután kiismerte.

Utána mégis összejöttünk mert elhívtam magamhoz megígérve, hogy jó kisfiú leszek ami persze nem teljesült ismét. :P El is jött, de most már ő sem volt ellene a dolgoknak, sőt... (:

Nagyjából 8 hónapig voltunk együtt, de alig tudtunk találkozni a fentebb említett okok miatt és bár szakítottunk lassan 6 éve, de mai napig tartjuk a kapcsolatot és néha egymásra írunk, hogy kivel mi újság azóta. :)

2017. márc. 16. 21:26
 19/64 A kérdező kommentje:

44%:

Értem. Hát sajnálom nem ez volt a célom, de én mindenesetre eléggé ráfáztam most vele.

Jaguar-Warrior: Érdekes, szerencsére nekem viszonylag normális a barti köröm, na jó fogjuk rá.

Nincsenek ilyen beteg eberek benne akik szándékosan kavarnak be ilyen dolgokba. Az exbarátommal is ismeretség kapcsán találkoztam és 3 évig voltunk együtt most nagyon rossz nélküle :( Interneten sosem ismerkedtem max csak haverkodtam emberekkel.

2017. márc. 16. 21:33
 20/64 Szergej55 ***** válasza:
0%
Az istennek nem bírsz várni néhány hónapot, ha épp most jöttél ki valamiből.
2017. márc. 16. 21:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!