Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első felnőtt randija, segítség?
Kamaszkori szerelmem (akivel ovis korunk óta ismertük egymást) több, mint, 10 évig kitartott, így, lassan a harminchoz közeledve sajnos még életemben nem voltam randizni.
Holnap viszont ez változni fog.
Nagyon ideges vagyok, félek, hogy hülyét csinálok magamból stb.
A fiú egy kolléganőm bátyja, látásból, kb. köszönési szinten ismertük egymást, mielőtt elhívott.
Milyen "mélységekben" illik beszélgetni az első randin? Komoly témák, vagy csak kellemes csacsogás? Be kell szállnom a számlába? Elfogadjam, hogy visz-hoz kocsival?
Nagyon nyomoréknak érzem magam.
25N
nyugodj meg szépen, nem múlik az életed ezen. :) ez az első szabály.
ha esetleg velem randizol ma, akkor jó lenne, ha beszállnál a gáz és villanyszámlámba, mert rohadtul sokat kérnek, de mi lenne velünk a rezsicsökkentés nélkül, ugye miniszterelnök úr? :)
elbeszélgetsz majd vele, mintha suliban beszélgettél egy ismerősöddel és majd alakul az. :)
Nyugi, nem kell tulparazni. Amirol lehetoleg ne beszeljetek: politika, csaladi dolgok, exek, csalodasok. Ez majd kesobb johet. Ismerkedjetek, flortoljetek. A tobbi jon magatol. Igy lassan a 30hoz kozeledve... jezusom! 25evesen ilyet irsz? Mi lesz 29 evesen?? Az meg 5!! Ev😊
29f.
Most értem haza, jelentem, megtörtént és jól sikerült. :) meg is beszéltük, hogy szerdán ismét találkozunk, búcsúzáskor csókot is kaptam :)
Beszélgettünk a került témákról is, exek, munka..ja és mindketten elég idegesek voltunk, de ez a jobbik eset, nem csak egyikünk volt zavarban :D :D
A lényeg, most rózsaszín felhő, stb van.
A rózsaszín felhő elmúlt, most félek, hogy mi van, ha túlzottan beleéltem magam :D
Utolsó, ez tőled független.
Érzelmi hullámvasút..kikészít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!