Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves férfiak! Olvasgatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Olvasgatom itt, hogy nem mindenkinek tetszik a sok smink, nem akarok ribinek tűnni, szerintetek ez még szolidnak hat?

Figyelt kérdés
[link]

2017. márc. 15. 16:26
1 2
 11/19 A legrosszabb ***** válasza:
46%
#6: Kuszának tűnik? Teljesen rendben van a szemöldöke.
2017. márc. 15. 17:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csillogó szemhéjfesték szép lehet egy alkalmi smink részeként, de alkalmi sminkhez egy kicsit több kéne (alapozó, szemkontúr, stb). Hétköznapi sminkre szebb lenne valami természetes színű szemhéjpúder.

A pirosító sok, és nincs is szépen eldolgozva. Abból is válassz inkább valami természetes árnyalatút.

2017. márc. 15. 17:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez nem te vagy a képen. Egyébként nagyon béna smink.
2017. márc. 15. 17:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem szolid, nem is ribis, hanem gagyi...
2017. márc. 15. 17:13
 15/19 anonim ***** válasza:

És tényleg nem, ráadásul nem Dior, hanem Maybelline, a többi stimmel.

[link]

2017. márc. 15. 17:16
 16/19 anonim ***** válasza:

A szemöldöke pont hogy gyönyörű és természetesnek ható,fotózás előtt át kellett volna csak fésülni/igazítani hagyja úgy ahogy van.

A smink nem tetszik.

2017. márc. 15. 17:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem a marka szamit, ha valaki nem tudja normalisan felvinni illetve nem illik az arcahoz.
2017. márc. 15. 17:50
 18/19 A kérdező kommentje:

Bocsánat, tényleg nem Dior, több képet néztem egyszerre. Nem írtam, hogy én vagyok a képen, miért baj ez? Magára a sminkre voltam kíváncsi, hogy mennyire tetszetős. Látom, hogy nem nagyon, pedig nem közönséges, inkább kiemeli a szemet szerintem szép diszkrét smink de hát ízlések és pofonok.

Én már nem vagyok fiatal vigyáznom kell, hogy ne legyen feltűnő vagy ribis.

2017. márc. 15. 17:52
 19/19 anonim ***** válasza:
A csillamos smink nappalra altalaban sok. Estere tokeletes.
2017. márc. 15. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!