Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Olvasgatom itt, hogy nem mindenkinek tetszik a sok smink, nem akarok ribinek tűnni, szerintetek ez még szolidnak hat?
Ez a csillogó szemhéjfesték szép lehet egy alkalmi smink részeként, de alkalmi sminkhez egy kicsit több kéne (alapozó, szemkontúr, stb). Hétköznapi sminkre szebb lenne valami természetes színű szemhéjpúder.
A pirosító sok, és nincs is szépen eldolgozva. Abból is válassz inkább valami természetes árnyalatút.
És tényleg nem, ráadásul nem Dior, hanem Maybelline, a többi stimmel.
A szemöldöke pont hogy gyönyörű és természetesnek ható,fotózás előtt át kellett volna csak fésülni/igazítani hagyja úgy ahogy van.
A smink nem tetszik.
Bocsánat, tényleg nem Dior, több képet néztem egyszerre. Nem írtam, hogy én vagyok a képen, miért baj ez? Magára a sminkre voltam kíváncsi, hogy mennyire tetszetős. Látom, hogy nem nagyon, pedig nem közönséges, inkább kiemeli a szemet szerintem szép diszkrét smink de hát ízlések és pofonok.
Én már nem vagyok fiatal vigyáznom kell, hogy ne legyen feltűnő vagy ribis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!