Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vállalja be egyre több fiatal lány/nő párhónapos kapcsolat után a gyereket? Így akarnak egy "jó" pasit megfogni egy életre? Vagy munka helyett kihasználják a férfi stabil életét?
Én borsodi vagyok, itt nagyon megy ez a felcsináltatom magam, aztán le van tudva minden, majd eltengődünk segélyből meg a havi 80 ezerből szülőknél.
Magyaroknál, romáknál egyaránt.
# 8: Nem az a baj, hogy fiatalon, hanem az, hogy pár hónapos kapcsolatban. Általában másfél-két év, mire elmúlik a rózsaszín köd időszaka és egyáltalán kiderül, hogy összeillik-e a két ember, tudnak-e együtt élni, vagy "kinyírják" egymást. Ennyit mindenképpen célszerű várni gyerekvállalás előtt.
És a gyereknek is az a jó, ha már kialakult családi keretek közé születik, nem pedig gyorsan hozzáigazítják az életüket a szülők.
14:
Világos.
Csak ezzel az a baj, hogy mire esélyesen majd 30-asként oda jutnak, hogy "rendezett körülmények", addigra abból 1-nél több gyerek nem nagyon szokott lenni.
# 16: Nem törvényszerű. Van több ismerősöm, aki 30-asként vállalta az első gyermekét és lett még több, van, akinek öt (az utolsó szülésnél ikrek lettek).
De olyan is van, akinek meg rögtön elsőre hármasikrek. :)
Én meg olyan nőt nem találok aki gyereket akar bár én 30+ korosztályban keresek de akkor lehet fiatalabbat kell keressek végül is 10 évet simán le is tagadhatok :D ! 37f
Kérdésre több minden lehetséges lehet egy biztos háttér vagy számukra megfelelő férfi vagy egy kapuzárási pánik de akár lehet azért amiért le esett egyszer az állam azért kell a gyerek mert annak lennie kell egyszer tehát semmi sem számít csak legyen gyerek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!