Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vállalja be egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vállalja be egyre több fiatal lány/nő párhónapos kapcsolat után a gyereket? Így akarnak egy "jó" pasit megfogni egy életre? Vagy munka helyett kihasználják a férfi stabil életét?

Figyelt kérdés
2017. márc. 14. 13:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én borsodi vagyok, itt nagyon megy ez a felcsináltatom magam, aztán le van tudva minden, majd eltengődünk segélyből meg a havi 80 ezerből szülőknél.

Magyaroknál, romáknál egyaránt.

2017. márc. 14. 13:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

# 8: Nem az a baj, hogy fiatalon, hanem az, hogy pár hónapos kapcsolatban. Általában másfél-két év, mire elmúlik a rózsaszín köd időszaka és egyáltalán kiderül, hogy összeillik-e a két ember, tudnak-e együtt élni, vagy "kinyírják" egymást. Ennyit mindenképpen célszerű várni gyerekvállalás előtt.

És a gyereknek is az a jó, ha már kialakult családi keretek közé születik, nem pedig gyorsan hozzáigazítják az életüket a szülők.

2017. márc. 14. 13:48
 13/20 A kérdező kommentje:
#11: Én Pest megyében élek egy nagyvárosban, detto ez megy, és tényleg a magyaroknál is ez megy nem csak a romáknál.
2017. márc. 14. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Fura embereket ismerhettek amugy, mert en 25 evesen egy ilyen korunkbeli part ismerek akiknek fel ev utan besikerult es megtartjak, de a volt osztalytarsaim kozul kb 1-2-nek van max gyereke (altalanos es kozepsulisok kozul osszesen), mi sem tervezunk meg. Itt a tobbseg egyetemre jar(t), karriert epit meg gondolom normalis kapcsolatban akarnak gyereket rendezett korulmenyek kozott. Mondjuk ez Budapest.
2017. márc. 14. 13:57
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
# 13: Én is Pest megyében élek, de nyomát sem érzékelem annak a jelenségnek, amiről írsz, sőt... a hivatalos statisztikák is inkább az ellenkezőjét igazolják, egyre későbbre tolódik a gyermekvállalás. Átlagosan 30 éves korukban szülnek a nők.
2017. márc. 14. 14:02
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

14:

Világos.

Csak ezzel az a baj, hogy mire esélyesen majd 30-asként oda jutnak, hogy "rendezett körülmények", addigra abból 1-nél több gyerek nem nagyon szokott lenni.

2017. márc. 14. 14:24
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Nem is mindenki akar sok gyereket, en is maximum egyet akarok, tobbre nem lenne kedvem, turelmem, energiam.
2017. márc. 14. 14:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

# 16: Nem törvényszerű. Van több ismerősöm, aki 30-asként vállalta az első gyermekét és lett még több, van, akinek öt (az utolsó szülésnél ikrek lettek).

De olyan is van, akinek meg rögtön elsőre hármasikrek. :)

2017. márc. 14. 14:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Kicsivel lejebb valakinek az a problémája, hogy a mai nők nem akarnak szűlni. És hogy csináltatja fel magát egy nő? Közben a pasi hol van?? Azt ne mondjátok, hogy minden nő azt haudja, hogy gyógyszert szed...
2017. márc. 14. 14:32
 20/20 mikeXxX ***** válasza:

Én meg olyan nőt nem találok aki gyereket akar bár én 30+ korosztályban keresek de akkor lehet fiatalabbat kell keressek végül is 10 évet simán le is tagadhatok :D ! 37f

Kérdésre több minden lehetséges lehet egy biztos háttér vagy számukra megfelelő férfi vagy egy kapuzárási pánik de akár lehet azért amiért le esett egyszer az állam azért kell a gyerek mert annak lennie kell egyszer tehát semmi sem számít csak legyen gyerek !

2017. márc. 15. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!