Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám felkelteni az érdeklődését?
Figyelt kérdés
Egy nő, hogyan adja finoman tudtára a pasinak, hogy tetszik neki és örülne, ha kezdeményezne felé?2017. márc. 13. 21:30
1/5 anonim válasza:
rám mosolygott már lány,szemeztek is többen
mégsem léptem a korábbi kudarcaim miatt
meg mégis mit mondjak a lánynak?
2/5 anonim válasza:
Szerintem ma már sokan sportot űznek abből, hogy szórakozzanak másokkal, hülyítsék a másikat, úgyhogy a valós, őszinte érdeklődés ezek között szinte már-már elsikkad. Az ilyenről is sokszor azt gondolják, hogy "biztos csak szórakozik, majd pont én tetszek neki, hogyne, persze"...
3/5 anonim válasza:
erről van szó
egy-két pofonnal helyre lehetne tenni az ilyen nőket
de ez csak az iszlámban lehetséges legálisan megtenni, arra meg várhatunk még pár évtizedet mire meghódítanak minket európaiakat és végre mi is iszlámok lehetünk
4/5 anonim válasza:
én már őszintén várom is ezt, de addigra már öreg leszek, ha megérem egyáltalán
5/5 BlackSword válasza:
Drágám!!! Egyenjogúság van... Kezdeményezz Te!!! Lehet/szabad... HA akarsz valamit/valakit, akkor tegyél érte!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!