Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem reagal az uzeneteimre mikor semmi sertot nem irtam?
Figyelt kérdés
Megismertem egy szamomra nagyon kedves sracot.
Meg is volt a randi,meg viragot is kaptam,kedves volt,nem nyomult,orakig beszelgettunk.Alig akart hazamenni mondta is Nekem,mikor hazavitt autoval.
Azota ritkan beszeltunk mert sokat dolgozott.Kedvesen irt nekem akkor is,megis szombaton eltunt,es azota nem csak nem valaszol meg sem nezi az uzeneteim.
En megertem ha dolga van nem er ram,de 3nap utan csak illene irnia,hogy nem erek ra,vagy figyelj nem erdekelsz.(Bar azok utan ahogy utoljara irt ez fura lenne)Szerintetek mi tortenhetett?Mit kene lepnem?19L
2017. márc. 13. 13:40
11/15 anonim válasza:
Bocsi, de a 8-asnak van igaza!! nem érdekled basszus, fogd már fel!! mielőtt azt hiszed, hogy bunkózni akarok: nem, nem akarok bunkóskodni, csak felejtsd el az ilyen reményeket!!! És ne hallgassa többiekre, sem baleset nem érte, sem nem dlgozik sokat, az ilyesmit felejstd el egy életre!!! Ha nem ír= N.E.M. É.R.D.E.K.L.E.D. ÉS EZT FOGD FEL
12/15 A kérdező kommentje:
#11 elhiszem,hogy nem bunkozni akarsz,de felfognam ha megirna.Ha eddig tudott irni lehetne benne annyi gerinc,hogy ezt kozli velem.Ezert nem ertem mi a szitu.1perc leirni ezt,nem tobb.
2017. márc. 13. 15:43
13/15 A kérdező kommentje:
#13 nyugalom,nem kell azert felkapni a vizet.Lehet,hogy naiv voltam,de o a gerinctelen bunko.
2017. márc. 13. 16:15
14/15 anonim válasza:
Na mi lett veletek azóta? Lett kapcsolat?
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igen,lett kapcsolat,csak nem vele:D Aminek így utólag örülök.
2017. nov. 6. 16:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!