Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem reagal az uzeneteimr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem reagal az uzeneteimre mikor semmi sertot nem irtam?

Figyelt kérdés

Megismertem egy szamomra nagyon kedves sracot.

Meg is volt a randi,meg viragot is kaptam,kedves volt,nem nyomult,orakig beszelgettunk.Alig akart hazamenni mondta is Nekem,mikor hazavitt autoval.

Azota ritkan beszeltunk mert sokat dolgozott.Kedvesen irt nekem akkor is,megis szombaton eltunt,es azota nem csak nem valaszol meg sem nezi az uzeneteim.

En megertem ha dolga van nem er ram,de 3nap utan csak illene irnia,hogy nem erek ra,vagy figyelj nem erdekelsz.(Bar azok utan ahogy utoljara irt ez fura lenne)Szerintetek mi tortenhetett?Mit kene lepnem?19L

2017. márc. 13. 13:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

talán történt vele valami...de sajnos az is lehet, hogy más hamarabb célba ért...

23F

2017. márc. 13. 13:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Koptasd le
2017. márc. 13. 13:48
 3/15 A kérdező kommentje:
#1akkor szerintem egyertelmuen megirna,hogy ne zaklassam.Szerdan talalkoztunk,azota tudtommal vegig reggeltol keso ejjelig dolgozott,ugy szerintem nehez mast keriteni.
2017. márc. 13. 13:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez a magyarázat: annyit dolgozik, hogy nem volt ideje írni. De az is lehet, hogy nem tudott mit írni, még fogalmazza magában...
2017. márc. 13. 13:58
 5/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszoka:) Remelem igazatok lesz.Nem az a baj,hogy dolga van hanem,hogy nem mondott okot miert nem ir,igy azthiszem en szurtam el valamit.
2017. márc. 13. 14:00
 6/15 anonim ***** válasza:
Kiadsam, tegnap még 24 voltál..
2017. márc. 13. 14:30
 7/15 anonim ***** válasza:

#6:

most is annyi vagyok csak a kezemben van még ez reflexből és még nem rég töltöttem a 24-et és félreírtam :)

**24F

2017. márc. 13. 14:32
 8/15 anonim ***** válasza:
4%
Nem érdekled, mert buta és egyszerű vagy ... térj észhez.
2017. márc. 13. 15:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez történt velem szinte szóról szóra pár napja. Tegnap adatlapján jött a frissítés, hogy kapcsolatban van xy csajjal. Azóta se írt. Jó nagy pofon volt, de nagyon remélem te nem így jársz majd
2017. márc. 13. 15:12
 10/15 A kérdező kommentje:

#9 Uhh,ez elegge durva es fajo lehetett,sajnalom.

En is remelem nem ez lesz a vege.

2017. márc. 13. 15:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!