Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randin a lány nem köszöni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randin a lány nem köszöni meg a kávét amire meghívtam akkor nem vagyok inkorrekt ha többet nem is keresem?

Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 18:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hát attól még jó lenne tudni mik a jelei annak, hogy bajok lesznek.

2017. márc. 12. 21:33
 22/26 anonim ***** válasza:
52%

Bunkó dolog volt a részérôl, az tuti.

Ahogyan az is tuti, hogy ha a férfi részérôl lett volna hasonló szintû bunkóság esetén az itt nagyban kirohanó csajok maguk is minimum elgondolkodnának azon, hogy akarnak-e egy második esélyt adni a férfinek.

Szóval nem, semmi esetre se lenne inkorrekt, ha ez alapján levonnád a következtetést, hogy te nem ezt a lányt kerested.

Viszont ha minden más jó volt, akkor lehet, hogy késôbb még tudna ezen javítani - ennek a lehetôségét neked kell felmérned és ez alapján dönteni.

Ha más nem, dugásra még akkor is jó lehet, ha kiderül, hogy nem ez a helyzet...

2017. márc. 12. 21:50
 23/26 anonim ***** válasza:
37%
22# Ahha,az baj,hogy nem köszönte meg a kávét,de azért beleüríteni jó lenne ugye? Mekkora suttyó p@raszt vagy te is!
2017. márc. 12. 22:20
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer pont volt ilyen, hogy kicsit zavarban voltam, nem köszöntem meg a kávét. De utána facebookon rátudtam írni és el tudtam mondani. Legalább ennyi lehetne benne.Persze nem nagy dolog egy kávére meghívni valakit, de akkor is, ez csak egy gesztus, illedelmesség, utána illik megköszönni.
2017. márc. 12. 23:22
 25/26 anonim ***** válasza:
66%

"22# Ahha,az baj,hogy nem köszönte meg a kávét,de azért beleüríteni jó lenne ugye? Mekkora suttyó p@raszt vagy te is!"

Igen, ha kiderül, hogy tényleg az ennyire alap tiszteletet nem képes megadni a másiknak, akkor pontosan annyira jó: beleüríteni.

Ha a másik ilyen alapszintû tiszteletére se képes, akkor mégis mire fel a csodálkozás és felháborodás, ha ennek hatására ôt se úgy kezelik?

2017. márc. 12. 23:26
 26/26 anonim ***** válasza:
72%

Nekem ez nőként bunk óság.

Még ha egy csokit kapok a barátomtól,azt is megköszöm és hálás vagyok érte.

Egy köszi elég lett volna.

Viszont tényleg az is lehet,hogy zavarban volt vagy annyira jól érezte magát,olyan sokat beszélgettetek ,hogy megfeledkezett róla.

Ezt neked kell tudni.

Még egy esély járhat neki:

2017. márc. 12. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!